Längtar!!!

2008-05-30 - 15:45:48
Om ca 1 timme kommer älsklingen hem, och då ska vi packa ihop oss och åka ner till Hycklinge, ska bli SÅÅÅ SKÖNT att komma bort från staden (fast jag måste erkänna att jag nog är en stadsmänniska egentligen) och bara njuta av att vara ute utan alla avgaser och bilar och stadsljud.
Skönt att bara få ligga på en gräsmatta och njuta i solen utan att en massa människor går förbi och kollar på en...
Och sola ska jag göra, planerar på att leva helgen i min bikini... Tar väl dock på mig lite mer kanske om vi måste åka och handla, men så länge vi är på gården blir det nog bikini ;) Ska bli så skönt!!!
Det är en mysig trädgård som är skymd från insikt i nästan alla vinklar, så man behlver verkligen inte bry sig om att det finns folk i närheten... Lite kanske, men de ser ju iallafall inte in om man skulle villa ligga topless och sola tex...

Nu har jag vart hos Arbetsförmedlingen på morgonen, sedan förbi hos mamma för att träffa henne och Nova. Jejja och Nathalie var oxå där, så det var sköj! Kom hem för ca 1 timme sedan, varvade ner för det är så satans hett så man flyter ju nästan bort, och sedan har jag diskat. Ska försöka hinna vika tvätten, duscha och kanske hinna börja packa lite innan hjärtat kommer hem från jobbet.

Måste väl erkänna att i den här hettan känns det inte SÅÅÅ lockande att sitta i en bil i ca 3-4 timmar :(
Men men, jag längtar iallafall!

Vi hörs när jag har kommit hem från min helgsemester :P

Trevlig helg!

Puss o kram
//Roni☆

Nu har jag hittat hem igen...

2008-05-29 - 17:52:17
...och tänkte fortsätta att skriva om min vecka! I tisdags som sagt var var jag med mamma, Nova och Dumle på färgargården och fikade. Följde sedan med hem dit och sedan en sväng ner till Lagos där mamma hittade en söt klänning till dopet.
Senare på kvällen åkte vi ut till svärföräldrarna och åt och grattade Kicki på morsdag, lite i efterskott dock. Bestämde då att vi (jag och älsklingen) ska åka ner till sommarhuset i Hycklinge i helgen och njuta av miljön och naturen där, och då bad de oss klippa gräset där så slapp de åka ner, och vi fick vara ensamma där. Så imorgon bär det av dit och det ska bli super skönt, har diskuterat att kanske ta en sväng med kanot och sedan är grillning nästan ett måste, jag är snudd på besatt av grillad mat, ÄLSKAR DET!!!
     I går är vi nu framme vid, hade jag hoppats med att Jejja och Nathalie skulle komma upp en sväng, men så blev det inte :( Jag var iallafall duktig och bakade lite bröd, så det blev teakakor, mums mums var de dessutom, tog 2 st och delade på med älsklingen när de fortfarande var lite varma *mums*
Sedan blev det en sväng till Sörping och glass, och det var inte fy skam det heller, sedan handlade vi lite...

Och idag var jag som tidigare nämnt med mamma på Gubbens trädgård, och det var super mysigt, Nova och Dumle var oxå med... Sedan hade jag tänkt att ta mig hemåt ganska tidigt men jag blev kvar till strax innan 16-tiden och när jag kom halvvägs hem kom jag på att glass vore ju inte fel, så jag ringde älsklingen och bestämde att vi skulle upp till Halvars och äta lite glass...

Så nu är jag nyligen hemkommen därifrån och ska försöka fixa iordning lite mat och ta en dusch.

Ska försöka bli bättre på att skriva här, men jag lovar ingenting ;)
En massa soliga kramar från mig

Puss o kram
//Roni☆

Oj oj oj...

2008-05-29 - 11:05:16
... nu var det längesedan som jag skrev sist!
En del av anledningen är att jag låg hemma med nästan 39graders feber i 2 dagar, och jag som normalt ligger kallt till på endast 36,2grader var väldigt het och svett vid det tillfället.
Hade tänkt att skriva iallafall, men energin och motivationen fanns inte riktigt!

Men i torsdags (för en vecka sen alltså) mådde jag bättre, är dock fortfarande lite snorig och hostig, men sånt kan ju hålla i sig i flera veckor... Hur som, då blev min kära älskling dålig istället och var hemma tom måndag.
Jag hade dock bokat upp mig med mamma, lovat att baka kakor med henne till Novas dop som är nästa lördag, så älsklingen fick vara hemma och må dåligt själv :(
Vi bakade iallafall, och det var inte lätte kakor som tex en sockerkaka eller liknande, nej då, mamma ville ha chokladbiskvier och dammsugare, och jag kan ju säga att det är INTE lätt att båka såna!
Men även om alla inte ser lika perfekta ut som de gör på caféer så smakade de faktiskt riktigt gott!
         I fredags var jag oxå uppbokad, hade återigen lovat att hjälpa mamma, skulle vara Nova-vakt för mamma skulle till frisören, och en sån liten ängel till lillesyster jag har! Jag, Nova, Jejja och Nathalie gick ner på stan och kollade lite, Nova sov i ca 1 timme först, sedan låg hon vaken i vagnen i ca 10 minuter innan hon började knorra lite (hon är inte jätte förtjust i att ligga vaken i vagnen, hon är som sin syster ganska nyfiken)...(Då menar jag Jejja, inte jag...jag är inte nyfiken :S)... Hur som helst så hjälpte Jejja mig med att få upp Nova i bärsele då och där satt hon i 1,5 timme hur nöjd som helst, pratade lite då och då bara, men var helnöjd... Mamma hade varit lite nervös för hur det skulle gå, men det gick ju kanon, om alla barn skulle kunna vara som henne! Önskar mina barn blir så snälla när det är dags för mig med barn!
         I lördags skulle vi ha åkt till Mantorp och grattat Lillens bror och brorsdotter, men då vi båda var lite hängiga och han valt att inte jobba denna dag som han egentligen skulle ha gjort så hoppade vi det. Tog det bara allmänt lugnt istället, åkte ut och plockade lite liljekonvaljer, en bukett till oss och en till mamma.
         I söndags åkte vi till mamma och grattade henne på morsdag, hon fick blommorna och ett halsband, hon verkade väldigt nöjd med det... Så det var roligt att hon blev så glad! Tror ärligt talat hon blev mest glad för liljekonvaljerna, hon liksom jag älskar de blommorna!

Denna vecka har jag inte gjort så mycket...
Tisdags var jag dock med mamma på Färgargården och fikade, mysigt värre...

När man talar om trollen... hihi
Mamma ringde nu och undrade om jag ville ta en promenad och en fika på Gubbens trädgård med henne, så jag ska ta och fixa mig nu, så får vi höras senare... Fortsätter där jag slutade, förhoppningsvis idag!

Puss o kram
//Roni☆

Underbart med telefonförsäljare...

2008-05-13 - 09:18:04
...som ringer och väcker en 8:40 på morgonen, och då är kärringen på andra sidan dessutom jätte tråkig!
Ringde från IOGT-NTO och ville sälja några lotter som man då skulle kunna vinna bilar och pengar mm...
Tror jag rkade tacka ja av trötthet, men men hon sa oxå att man kunde gå ur det när man vill, så vi tar väl en omgång och säger sedan upp det...

Hade tänkt att käka lite nu och sedan gå till mamma, men jag ringde till tandläkaren angående min trasiga tand och de hade en tid nu på morgonen, så det är ju lika bra att ta det direkt. 10:10 ska jag vara där...
Tänkte gå direkt till mamma sen, så jag ska väl ta och fixa iordning mig nu!

Höres senare...

Puss o kram
//Roni☆

Japp, jag hade rätt...

2008-05-13 - 00:22:01
... det var fruktansvärt tråkigt att dammsuga, kommer nog aldrig att tycka att det kommer att bli kul.
Tack och lov så märkte Lillen det när han kom hem, det första han nästan sa var att jag hade gjort fint hemma, när jag frågade vad han menade så svarade han att jag hade ju plockat iordning och dammsugit :)

17-tiden skulle matt-tvättarna kommit, men de har inte kommit ännu... Vi väntade till 19-tiden, sedan gav vi upp och gjorde mat, dålig marknadsföring att inte ens komma på en tid som man själv bokat för att få marknadsföra sin produkt. Ger ju inget vidare trovärdigt intryck, och inte fick vi något städad säng heller!

Jag lyckades dock på något sätt bita av en tand, så jag måste väl ringa tandläkaren imorgon och be om en tid för att laga den, innan det blir ett hål... Synd bara att det kommer att kosta en massa pengar, gör det gör det ju alltid om man vill gå dit. Eller vill och vill, snarare måste!

Nu ska jag iallafall stänga av datorn och ta mig in mot sängen, börjar bli väldigt trött...

Godnatt på er och sov gott
Puss o kram
//Roni☆

Dammsuga...

2008-05-12 - 14:31:08
Idag har jag hittills hunnit diska, vika tvätt och plockat iordning lite överallt, och jag skulle verkligen behöva dammsuga lite... Vi ska få besök av några "matt-städare" idag, Lillens bror och fru hade haft någon sådan hos sig och de var så nöjda så de hade fått välja någon som oxå skulle få det, gratis och de valde oss. Vet inte om de tycker att det var snällt eller om de tycker att vi har så stökigt så vi behöver det?! Hoppas på det förstnämnda!
Men vad ska vi med matt-tvättare till, vi har 2 mattor i vår lägenhet, en i badrummet och en i vardagsrummet, och dörrmattan ju för sig! Men de sa till Lillen att de även städade soffor... Men vår soffa är ju ny, den kan inte ha hunnit bli så skitig ännu, däremot så kan de ju få ta sängen och städa den, inte för att jag anser att vi är orenliga, men det finns alltid mer smuts än vad man tror i textil, och Lillen hade den innan jag kom in i bilden, och jag är nog inte ensam om att inte vilja veta vilka fler som varit i sängen, eftersom han i sin tur tog över den efter sin ex-sambo. Men nog talat och tänkt om det, jag tänker inte spekulera!
Hur som helst, så vill jag gärna dammsuga av innan så hela lägenheten kan få kännas fräsch efteråt, och den är faktiskt i behov av en dammsugning....
Problemet ligger i att jag tycker att det är så FRUKTANSVÄRT tråkigt att dammsuga, det är nog ärligt talat det värsta jag vet, tråkigaste om inte annat!  Om jag fick önska mig någonting förutom de uppenbara som världsfred, död åt alla som våldtar och misshandlar osv, så skulle det vara en själv-dammsugande lägenhet eller hus, helst hus dock, vill ju gärna ha lite mer utrymme...

Nä, nu måste jag ta tag i det här även om det är så trist att jag storknar....
Önskar Lillen var hemma och kunde dammsuga, för det finns ingen chans i världen att han kan tycka att det är lika tråkigt som jag gör, och om han tycker det så skulle han ändå göra det för min skull...
För ska jag vara ärlig så är det han som dammsuger 9 gånger av 10 här hemma, men å andra sidan så är det jag som tillsamma procent tvättar, viker tvätt och lagar mat, och ca 7 gånger av 10 diskar...

Hörs senare om jag inte dör av tristess...

Puss o kram
//Roni☆

Solig och underbar helg!

2008-05-11 - 23:47:28

En sån solig och underbar helg vi haft, varit helt faktisktiskt skönt, synd bara att helgen alltid tar slut så fort :(

I fredags när älsklingen kom hem blev det en sväng till Sörping en lite glass, mums fillibabba!!!

Sedan var vi lite lata så det blev en tripp förbi max för att handla hem mat därifrån. Sedan hem och bara softa.


Igår vaknade vi 8:55 av att telefon ringde, man jag fattade inte det förrän det var försent och missade samtalet med en halv sekund eller nåt sånt, såg att det var Lillens föräldrar som ringde, bad honom kolla om de lämnat något meddelande på telefonsvararen, det hade de gjort: Det var Lasse (hans pappa) som ville ha lite data support av mig då de skulle skicka iväg lite bilder för framkallning, hans föräldrar har fått för sig att jag är något av en dataexpert när jag knappt har en aning om vad jag håller på med, känns det som iallafall... Fast jag har väl ganska bra koll, iallafall om det handlar om att bara skicka bilder och ordna i mappar och mer eller mindre läsa mig till innantill hur jag ska göra något, sedan är det väl en generationsfråga lite oxå... Hur som helst så när vi senare ringde upp och kollade om vi skulle komma ut en sväng så hade de åkt och var på väg till huset i Hycklinge, och de hade redan fått hjälp av grannen.
Vi dröjde oss kvar i sängen fram till 11-tiden, super skönt och nice!

Käkade lite frukost, sedan blev det en sväng till älsklingens jobb för att kolla på hylla som syrran kanske ska köpa, det är ju lättare för mig att förklara för henne än vad det är för Lillen som kommer att använda sig av yrkestermer som hon inte kommer att fatta, jag hör de dagligen och fattar ingenting...
Sedan åkte vi och kollade på Bauhause, Plantaget och Blomsterlandet, jag vill nämligen ha lite nya blommer hemma, var tvungen att slänga några här under veckan.
Tog sedan en sväng förbi Färgargården och tog en fika, gott och mysigt att sitta ute och fika. Vi fortsatte sedan i det temat genom att åka hem och göra mat och sedan gå ut på gården för att äta, och fortsatte därefter att sätta oss i gräset och spela lite spel fram till syrran ringde...
Packade då ihop oss och gick iväg och hämtade Nathalie som vi skulle ta hand om så Jejja och Emil fick lite egen-tid då de skulle få äta tillsammans. Älskar att ha hand om Nathalie, för hon är en så söt och underbar tjej, ett riktigt litet charmtroll, tyvärr så var hon så trött igår så hon var lite gnällig, var bara någerlunda nöjd när man bar på henne, men hon är en stor flicka nu, 8 månader gammal så hon är inte så lätt att bara på. Vi gick iallafall bort till Wallmans (sibylla i folkparken) och åt lite glass, hade tänkt att hon kunde få lite glass, men när vi väl kom fram dit satte jag henne i vagnen och då somnade hon på några sekunder. Efter att ha ätit glassen gick vi och handlade och sedan hem. Nathalie vaknade i affären på Kungsgatan och var nöjd en liten stund, sedan dög ingenting förutom att bära henne eller att sjunga Bamse, och den låten blir lite jobbig när man sjungit den närmare 10 gånger i rad... Lämnade sedan över Nathalie till hennes mamma och pappa igen och de var iallafall glada för att ha haft lite barnfri tid, skönt att veta att det man gör uppskattas...
Sedan var det bara hem och softa!
Dagen kändes dock så läng eftersom vi hann så mycket, vilket antagligen berodde på att vi var vakna sen innan 9.

Idag vaknade vi strax efter 11 och segade oss upp, blev dock stressade av syrran som ringer och kollar om vi vill följa med till Babyland och kolla på vagn som hon kanske ska köpa, tar oss då upp och käkar frukost. Sedan går vi bort dit i solskenet, hon, Lillen, Nathalie och jag. Gick även till Babyproffsen och Bauhause, sedan hem igen och man var ju ganska slut efter det, kan bero på värmen och att det är en ganska lång väg att gå.
Bytte om när vi kom hem och åkte till Sörping och käkade lite glass och kollade in marknaden som var där, och vad är en marknad om man inte köper lite nybakade munkar?! ;)
På vägen hem åkte vi förbi Maxi och handlade lite innan vi åkte hem och la oss på gräsmattan och njöt lite av solen. Sedan började magen kurra och då var det dags att gå in och göra iordning lite tacos....
Nu har vi precis sett klart på Robin Hood med Kevin Costner, och snart borde man väl gå och lägga sig oxå...

Sammanfattning av helgen, mycket har blivit gjort ändå känns den alltid så kort.
Varit största delen av helgen, och det har varit underbart väder, önskar att vädret håller i sig!

God natt nu!

Puss o kram

//Roni☆

Angående män...

2008-05-09 - 23:37:40

Fick detta i ett mail idag, tycket att det var lite kul...

Vad har män och moln gemensamt?
- När de dunstar blir det en bra dag.

Vad är en man i saltsyra?

- Ett löst problem.

Vad säger en man som sitter i vattnet till midjan?

- Det här går över mitt förstånd.

När är en man värd 10 kr?

- När han hämtar kundvagnen.

Vad är en man som hoppar ut från 15:e våningen?

- Ett bidrag till 'Bo bättre'.

Vad är skillnaden mellan hundmat och en man?

- I hundmat finns det mer hjärna.

Varför ska en kvinna hellre vara söt än klok?

- För män kan se bättre än tänka.

Vad är skillnaden mellan en man och yoghurt?

- I yoghurt finns det kultur.

Vad kallas män som mist 90% av sin intelligens?

- Änkemän.

Varför finns män över huvudtaget?

- För att vibratorn inte kan klippa gräsmattan.


I RÄTTVISANS NAMN TAR VI NÅGRA OMVÄNDA OCKSÅ...


Vad är skillnaden mellan en kvinna och en rottweiler?
- Läppstift.

Varför har kvinnor bröst?
- För att män ska prata med dem.

Varför blundar kvinnor när man har sex med dem?
- De tål inte att se en man ha trevligt..

Vad har du gjort för fel om din fru kommer ut ur köket och skäller på
dig?
- Gjort kedjan för lång.

Varför är alltid bruden klädd i vitt?
- För det ser bättre ut om diskmaskinen passar till ugnen och kylskåpet.

Varför skapade Gud lesbiska kvinnor?
- Så att feminister inte ska kunna fortplanta sig.

Varför fjärtar män mer än kvinnor?
- För att kvinnor inte håller tyst länge nog för att bygga upp ett tryck.

Varför dör män före sina fruar?
- För att de vill.


Hoppas att nån tycker att det är lite kul iallafall!

Puss o kram

//Roni☆

Besöket på Arbersförmedlingen

2008-05-09 - 10:18:26
Nu är jag hemma efter mitt besök på arbetsförmedlingen, kan väl påstå att det inte var speciellt intressant.
PEGASUS-folket var bra på att prata, men mest en massa svamel om teamkänsla och att man måste dra allt tillsammans, lät väl jätte bra, men sen är det försöljning och som kille som var med sa, "man måste ha motivationen för vissa dagar känns det som om man bara vill gå hem"... Okej, men om man inte har motivatione från första början ens en gång?! Kan man klara det då? Chefen där sa att när det kommer till försäljning så kan man tjäna massa pengar, de hade anställde som hade en månadslön på 50 000:-, men sen sa han oxå att man kan ju tjäna 0:-, och det håller ju inte. Jag har redan varit i den sitsen, vill inte sätta mig där igen, och jag är inte den där försäljningstypen, som ringer hem till en själv och mer eller mindre tvingar på en saker... Tiden jag satt på Viasat har sett och hört allt, jag vill inte bli en av dem på andra sidan!
NORDIC FUNDRAISING-tjejen var för det första anställd där och kunde inte svara på alla frågar, eller på vissa av de få frågorna som hon fick. Dessutom så var hon inte van vid att stå och prata inför folk, vilket är konstigt då hon jobbar som medlemsvärvare och med andra ord springer runt på stan och hoppar på folk som de tycker ska joina dem. Då måste man väl kunna prata?!
Efteråt gick jag faktiskt därifrån, hade gjort iordning en intresseanmälan igår kväll med lite om mig och med meritförtgeckning, men den lämnade jag inte, för det kändes inte som om dessa företag var något för mig.
Träffade Micke där, en som började på Transcom samtidigt som mig, han hade en ännu sämre inställning till det när han kom än vad jag hade. Jag försökte vara positiv, men jag kände att det absolut inte var som jag trott...
Nä, nu går vi vidare. Blev ingen intresseanmälan där iallafall!

När jag kom hem och försökte låsa upp dörren så var den redan upplåst, "oh my god, glömde jag låsa?!"
Öppnade dörren och ser Tette sitta i badrummet och fixa handfatet, skönt att ha ett fungerande handfat igen, inte för att det var så illa att det inte gick att använda, men nu behöver jag inte oroa mig för att bli blöt om fötterna när jag kommer in på toa.

Nu ska jag softa lite framför tv:n innan jag ska ta tag i disken!

Puss o kram
//Roni☆

Godmorgon...

2008-05-09 - 07:21:42
Jag är dödstrött men måste tyvärr gå upp då jag ska till arbetsförmedlingen vid 9, de ska ha något som ska heta JOBBCHANSEN, tydligen så ska 2 företag komma och berätta lite om deras verksamheter och man har sedan möjlighet att träffa arbetsgivarna. Det ena är PEGASUS TELEMARKETING som söker telefonförsäljare, det andra är NORDIC FUNDRAISING som i sin tur söker medlemsvärvare.
PEGASUS har jag redan sökt och egentligen oxå fått jobb på för 2 år sedan, men jag tackade sedan nej till tjänsten då jag fick möjlighet att få arbete med försäljning på Arbisteatern, men med facit i handen hade nog PEGASUS varit ett bättre alternativ...
Har de samma eller bättre förutsättningar som för 2 år sedan så kan det vara något att försöka sig på, men jag vill inte jobba med telefonförsäljning.
Usch, känner inte för att gå dit, och det är ju för sig inget tvång, men de sa att de ska följa upp sedan vilka som kommer så det är ju ett plus om man kommer, men inte obligatoriskt.

Hoppas på att Tette kommer över och fixar vårt handfat idag, skulle ju därför gärna vara hemma, Tycker inte om att låta främmande människor att bara gå in hemma hos mig. Man måste väl lita på de, för de är ju yrkesmänniskor, men det skulle ju iallafall kännas bättre om man var hemma och såg till att allt blir bra om inte annat och om de löser problemet. Nä, men det är väl bara att gilla läget, förhoppningsvis hinner jag hem innan de kommer hit.

Över till något annat, det är fredag ikväll, super nice! Skönt att få ligga kvar i sängen med älsklingen imorgon. Dessutom så ska jag antagligen få vara lite Nathalie-vakt, syrran frågade i onsdags iallafall om jag ville och kunde ta hand om henne, och jag tar självklart varje chans jag kan att få vara med det lilla charmtrollet.

Nu ska jag ta och försöka få ihop en vettig frisyr av "troll-rufset" som jag nu har på skallen, ser nämligen ut som det enligt min sambo...

Ha det bäst

Puss o kram

image5
Charmtrollet själv: Nathalie
//Roni☆

Snart kommer älsklingen hem...

2008-05-08 - 18:16:36

Och jag har börjat med maten, blir kallops till älsklingen när han kommer hem, den står nog inte på bordet och väntar, men nästan iallafall, han kanske måste hjälpa till med att duka...

Det blev en sväng till Halvars med mamma, mums fillibabba!


Fick sms av älsklingen där det stod att han var jätte sugen på glass, snacka om att man kände sig lite taskig när man svarar att man precis slängt i sig en stor glass och att det var jätte gott.


Tycker att det är så kul att träffa mamma ofta (har visserligen blivit varje dag denna vecka än så länge), jag och mamma har fått en mycket bättre relation till varandra nu när jag inte bor hemma längre, vi har aldrig haft någon dålig relation men man känner att vi är mer på samma plan nu.

Dessutom så är det så otroligt kul att träffa min lillesyster och se hur hon utvecklas, det händer så mycket hela tiden. Räcker att man är borta en vecka så ser man enorma skillnader. Dessutom så vill jag vara ett ansikte som hon känner igen.

559292-4
Super söta lillesyster Nova (dock en äldre bild).

//Roni☆

Läckage

2008-05-08 - 09:55:08
Det började igår kväll med en blöt fläck under handfatet i badrummet som tog sig mot dörren, bad min sambo kolla på det, och efter mycket om och men så gjorde han det, ville egentligen ta det idag, men då protesterade jag, vill ju inte klampa runt i vatten så fort jag måste på toa.
Verkade som om det hela var klart igår...

Skulle upp på toa imorse...dropp dropp...
Ser en liten blöt fläck under handfatet, ser sedan att det hänger droppar av vatten från något som enligt Lillen ska heta vattenlås. Ringer fastighetsskötaren, men tydligen är han som ska kunna detta ledigt just idag, men en annan kille kommer förbi och kollade på det, och antagligen så måste vi ha en ny packning till den, men det har Tette i bilen och han är inte tillbaka med den förrän imorgon efter sin ledighet. Så vi får ha ett droppande handfat till dess... KUL!

Nu ska jag göra mig iordning och sedan gå och käka glass med mamma på Halvars, MUMS!!!

Puss o kram
//Roni☆

Systers blogg

2008-05-07 - 16:25:16
Syrran har ju oxå blogg vet ni... Hon har bilder på sin gudomliga och underbara dotter där, några iallafall, blir säkert flera, kanske här oxå ;) Om vi har tur!
Syrran hittar ni iallafall under länkar nedan!

Puss o kram

 
Här är de
//Roni☆

En dag med mormor...

2008-05-07 - 16:16:12
Vaknade imorse och messade syrran, kollade när hon skulle dra till mamma. Efter någon minut ringer det på dörren och jag hör brevnedkastet öppnas och sedan "SYSTER"...
Tar mobilen och ringer syrran...
- Varför öppnar du inte bara dörren istället?
- Sitter på toa, öppnar alldeles strax, vänta! (Hade mobilen med mig då jag trodde att syrran skulle ringa med svar)
Sliter åt mig en handduk, eftersom jag bara hade vaknat satt igång mobilen, skickat sms och gått på toa (hade inte hittat några kläder ännu), och springer och öppnar. Sedan gick vi till mamma.

Mormor var där...
Säga vad man vill, men dagen kan bli lång med den kvinnan i närheten.
Jejja och Nathalie gick hem efter en stund och då gick jag, mamma, Nova och mormor med Dumle, sedan lämnade vi vovve och gick ner på stan. Sen när de skulle fortsätta hemåt igen följde jag dem hem, men följde aldrig med upp utan valde att gå hem istället, dagen kändes tillräckligt lång ändå...
Tycker lite synd om mamma, men hon bjöd ju faktiskt dit henne!

Så nu funderar jag på att ta tag i diskberget (är faktiskt inte så illa) och sedan lägga mig i ett bad under tiden jag väntar på att min älskling ska komma hem.

Ha det bra nu!

Puss & kram


Baby och jag
//Roni☆

Välkommen till min nya blogg

2008-05-06 - 23:30:17
Hejsan hejsan och väkomna till mitt lilla kryp in!

Så nu har även jag hakat på trenden att ha blogg, inte för att jag egentligen vet varför, händer ju dock inte så mycket intressant i mitt liv. Går hemma just nu, passar på att träffa mamma och minisyster Nova, och syster Jejja och hennes dotter Nathalie. Annars så lever jag ihop med min underbara pojkvän/sambo/fästman Gustav/Gurra/Lillen... Ni vet vad man säger kärt barn har många namn ;)

Hur som, välkomna till min blogg iallafall!

Puss & kram
//Roni☆
RSS 2.0