Ytterligare en helg som passerat

2010-01-31 - 17:26:11

Oj oj oj, helgen har bara flytit på... Och det känns inte som mycket LUGN OCH RO de senste dagarna. Det började väl i torsdags då det var skola mellan 10-17, sedan hem till mamma och käka lite, sedan till Arbis för att se La Cage aux Folles tillsammans med mamma. Efter föreställningen fick jag även chansen att träffa Marcus och Kalle som spelade med i föreställningen. Som jag skrev för några inlägg sedan så var de 2 av 8 barn som spelade i Trollkarlen från Oz, vilka jag även hade ansvar för.
Var väldigt kul att träffa dem iallafall, även om de inte är mina småpojkar längre, de som skulle sitta i knät och kramas en massa. Visserligen var det ju några år sedan, körde trollkarlen mellan 2004-2005, så det är ju en 5-6 år sedan. Dessa två grabbar är idag 16-17 år, så det är en viss skillnad på dem. Men som sagt, det var kul att se dem och prata med dem.

I fredags var det litteraturseminarium mellan 13-15, sedan blev det att gå förbi systemet med Eleonor och Cicci. Därefter hem och käka lite (mamma scan's köttbullar och pulvermos =( vilken tråkig fredagsmiddag) göra mig iordning osv. Därefter bar det av mot Lisa. Gruppmys med tjejerna stod på schemat. Vi hade riktigt skoj, drack ihop och hade super skoj. När klockan närmade sig 24-tiden så skulle de flesta av tjejerna ut på krogen, jag var inte riktigt laddad så jag gjorde sällskap med Fia en bit på vägen, när hennes kille sedan hämtade upp henne så gick jag hem. Blev att stoppa lite mat i magen då, för jag var så hungrig att jag mådde illa, och en liten film blev det oxå (inte i magen dock). Sedan blev det sängen.

Upp vid 12-tiden igår, käka lite frukost och sedan iväg till Maxi för att handla. Ringde mamma och sa att vi var vakna och hade tagit oss uppåt och kollade om något särskilt behövdes handlas, men det var inget. Sedan när vi kommit hem så kom mamma, Kenta, Nova och Dumle... Och resten av gårdagen avslöjades i nattens inlägg (föregående inlägg)...

Vid 4-tiden vaknade Nova i sin säng och var inte så jätte glad, hon fick komma över i vår säng och somna om där med lite välling, sedan sov hon med små korta uppväckningar då hon grät lite och frågade efter "man mamma, min pappa", men det blev bättre när jag förklarade att vi skulle sova lite till, och sen när vi ätit frukost så kommer de sen. Vid 8-tiden vaknade hon sedan och började vrida och vända på sig, och sedan började hon prata. Jag frågade om vi skulle byta blöjan och det ville hon. Från 8.30-tiden var vi sedan vakna, vi läste Bamse och gosade/busade, skickade ut Gurra återigen i kylan med Dumle. Vid 9.30-tiden tog vi oss upp ur sängen och gjorde iordning lite frukost, sedan blev det ännu mer barbapapa. Ringde vid 11.30 och väckte mamma och Kenta. De kom sedan vid 13-14-tiden och hämtade upp Nova och Dumle. Så nu är det tomt hemma igen =(

Nu ska jag avsluta detta och göra Gurra sällskap framför tv:en och Wii:et för att spela lite MarioCart.
Sedan blir det att göra iordning lite mat. Som jag skrev så har helgen bara sprungit förbi, blir kanske bio nästa helg... Gissa vad jag vill se?! Bilden nedan får vara en ledtråd ;)

Puss o kram, Roni

//Roni☆

Ny design...

2010-01-31 - 01:06:32
IGEN!!!
Kände att Hello Kitty kanske inte riktigt var jag, även om den är väldigt söt. Men denna känns lite mer jag =)

Ska snart ramla ner i sängen skulle jag tro, måste bara kolla med Gurra vem utan oss som ska gå ut med vovven som vill ut en sista sväng... Dumle är här över natten, så han vill nog ut en gång till innan det är dags för morgonpromenaden.
Tror att det blir Gurra som får ta promenaden nu, kanske lika bra då Nova ligger i sovrummet och sover, tror att det blir enklare om det är jag som går in till henne om hon skulle vakna. Gurra har ju inte ens fått tillåtelse till att byta blöja på henne, eller ge henne en godnatt-kram.

Nova och Dumle har varit här sedan 16-tiden, vi fikade lite och sedan gick mamma och Kenta. Och det blev inte ens någon protest från Nova så det var ju jätte skönt, utan hon sa hejdå och var jätte glad, sedan bäddade vi iordning hennes säng och har därefter sett på barbapapa och käkat lite. Efter lite mer barbapapa så blev det att borsta tänderna, och även det var utan protester. Fick tom smörja in henne med hennes Bamse-lotion utan protest, hon sa dock AJ när jag smörjde in magen =( Vi gjorde iordning lite välling och gick och la oss i sängen, när hon hade druckit klart så satte jag mig bredvid hennes säng på golvet, och där sket det sig. Hon tittar på mig genom och nätet och lyser upp som en liten sol:
- TITT-UT!!!
- Nej, Nova. Lägg dig ner igen, du ska ju sova!
- Aaa... (men hon ställer sig upp istället och kollar på mig över sängkanten, med ett ännu större leende)
- HEEJ!!!
- Men Nova, du skulle ju ligga ner och sova.
- Nehej.
- Ska du ha mer välling?
- Nehej, barbapapa!
- Ska du se på barbapapa?!
- Jaa!
- Ska vi försöka sova i Ronis säng istället?
- Ja!
Vi kröp upp i min säng istället, men hon vägrade lägga sig, men var fortfarande glad och skulle prata en massa, sedan kryper hon ur sängen, och jag frågar:
- Nova, vart ska du?
- Barbapapa!
- Ska du inte sova nu?
- Nehej!
- Inte?! Är du inte trött?
- Nehej!
- Så du tänker titta på barbapapa?
- Jaa!
Ingen idé att tvinga henne, det är ju dessutom första gången som hon sover borta... Så vi gick upp och kollade ännu mer barbapapa, hon la lite pussel oxå, sedan när klockan blev strax efter 23-tiden så gick hon in i sovrummet, kom tillbaka och sa åt mig att komma, och sedan efter ytterligare en flaska välling så somnade hon och har sedan 23.30 sovit som en liten stock. 
Hon är så mysig!!!

Nu ska jag själv försöka ramla i sängen!
Lär ju inte bli någon jätte sovmorgon imorgon.

GODNATT!
Puss o kram, Roni 

//Roni☆

De kom, de sågs, de försvann

2010-01-27 - 23:53:12

Idag kom pengarna in på kontot, jag såg dem, jag betalade räkningar så nu är det inte mycket kvar =(
Träligt!!!

Blev en dejt med min underbara gotlänning idag =) Möttes vid 10-tiden och gick en sväng på stan, hittade träningsbyxor och en klänning/tunika till fredagen. Sedan blev det en liten fika på Lindahl's. Kom hem och ringde till morfar och pratade lite med honom, han var duktig och bakade bullar. Kanske jag oxå skulle göra snart igen, är ju så mumsigt med bullar. Har slagit in Novas födelsedagspresent idag oxå... det är ett STORT paket!

Har försökt fått en liten koll på vad som ska göras i kursen, men det är inte lätt när man inte fått alla instruktioner. Sitter och pikar Gurra om att göra iordning sin matlåda inför imorgon, men det går segt... Han kanske skyndar på sen när jag skrivit klart och börjar röra mig mot toan för att sedan ramla ner i sängen.

Pratade med mamma idag och hon sa att min mattebok hade kommit, vad skönt, då kan jag snart försöka komma igång med den. Imorgon blir det Arbis med mamma, ska gå och se La Cage aux Folles. Skrev till Marcus och berättade det, lovade det efter att vi hade varit och sett Show Boat. Han tyckte att det var kul och undrade om jag hade några speciella kännetecken då det var längesedan vi sågs sist, men jag kan inte påstå att jag har det, förutom att jag gått upp i vikt sedan jag hade hand om dem 2004/2005. Annars är det nog mest han och Kalle som har förändrats.

Marcus och Kalle är två grabbar som för några år sedan var mycket mycket mindre än vad de är idag (chockande va?!), då var de med i Trollkarlen från Oz som gick när jag jobbade på Östgötateatern. Så det är två utav mina Oz-barn, som har vuxit och blivit stora!

Imorgon är det skola mellan 10-17, bara föreläsningar, hoppas att de är intressanta. Iallafall den sista som är mellan 13-17. Det blir en lång eftermiddag, men en mysig avslutning på kvällen!

Nu ska jag börja göra mig redo för sängen!
Godnatt och puss o kram, Roni


KappAhl

//Roni☆

Studiebidraget på ingång =)

2010-01-26 - 17:25:46
Oj oj oj, årets första studiebidrag (studielån) kommer in på kontot i natt, en grym skön känsla med tanke på att man som student får enormt lite pengar i december, och sedan dröjer det ännu längre tid innan januari-pengarna kommer pga extra utgifter runt jul och att nya terminen inte börjar förrän den 25/1 (då man normalt annars skulle ha fått pengarna) och det är först så man kan registrera sig på kursen... Så dessa pengar är efterlängtade!

Imorgon mellan 8-12 skulle vi ha specialiserings info inför höstterminen 2010, men då jag inte ska läsa någon specialisering vid det tillfället så sa studievägledaren att jag slapp gå. Skönt, lite sovmorgon iallafall =)
Eller, rättare sagt hel ledig, imorgon är jag helledig då vi inte har annat på schemat heller, så otroligt skönt!

Ska ringa till min morfar imorgon och prata lite med honom är planerna, annars har jag inga stora planer, hade varit mysigt att träffa mamma, men hon jobbar då så det går inget bra =( Vet inte vad jag ska hitta på, kanske en sväng på stan och försöka hitta något kul att ha på mig på fredag då vi ska festa i gruppen... Eventuellt en sväng förbi glasbanken och sedan införskaffa ett par nya träningsbyxor så jag kan komma iväg och träna snart.
Kanske ska dra med mig min söta gotlänning så jag får träffa henne en gång till innan hon drar hemåt, om hon har tid vill säga. Kan ju inte tvinga henne, även om det vore lite skoj *mohahaha*

Om ca 1 timme kommer Gurra hem och då ska vi iväg och köpa födelsedagspresent till Nova, lite tidigt eftersom det är en månad kvar tills hon fyller, men lika bra att ha det klart. Nästa månad ska Thias present köpas oxå, så det är skönt att dela upp det lite. Något annat som är skönt att att jag köper presenterna tillsammans med mina syskon, på så vis kan man köpa bra och prisvärda presenter utan att det behöver bli så dyrt =)

Nu ska jag prata lite med gotlänningen och se vad hon säger om imorgon =)
Puss o kram, Roni
//Roni☆

Måndagen so far...

2010-01-25 - 14:00:28
Upp vid 8.30, mamma ringde strax därefter, fixade lite ärenden åt henne på datorn. Och ÄNTLIGEN så hade studiehandledningen kommit, skönt skönt, skrev ut den. Skrev ett mail till studievägledaren angående information om specialisering på onsdag fm inför H10. Jag ska ju inte läsa någon specialisering då, så ville kolla om man kunde skippa den då, och det var helt okej.
Skolan vid 10, fick göra musikvideo, min blev väl bara ca 1 minut lång, men iallafall. Fick klippa ihop lite färdiga klipp och lägga till musik osv, var väl klar på ca 1 timme.
Information inför nya kursen, verkar mycket, men det ska nog gå bra. Bara hoppas att jag hittar en bra balans mellan detta och MaB. Blir en lång kurs om jag ska gå igenom hela och känna mig kanon stressad.

Gurra ringde mig imorse oxå, han hade goda nyheter =) Detta är sista veckan som har arbetar 9-18, from måndag ska han gå 6.30-15.30 varje dag, varje vecka. Känns jätte skönt då man kan få in mer rutiner i vårt liv då. UNDERBART ÄLSKLINGEN!!!

Nu ska jag kolla posten och sega lite och vänta med allvaret tills imorgon =)

Puss o kram, Roni

Väntans tid är över, och aldrig är det som man hoppas.
//Roni☆

Söndagen so far...

2010-01-24 - 17:07:18

Underbart med en sovmorgon idag... Blev sedan en brunch och en liten promenad på stan. Vi har sysselsatt oss med att ÄNTLIGEN montera upp takfläkten som vi fick av pappa i julklapp. Och nu är Gurra igång med att få upp en taklampa i sovrummet oxå, skönt att man har en sambo som får sina kreativa ryck ibland =) Jag får mina jag oxå, men då handlar det mer om att organisera hemmet än att sätta upp saker.

Syrran ska komma över om en stund oxå, ska skriva ut lite papper åt henna så att hon kan ordna allt som ska ordnas. Men hon skulle lämna Natta först, men trodde att hon skulle komma runt 17-tiden så hon borde nog komma nästan när som helst nu.

Imorgon börjar nya kursen, och ännu ingen studiehandledning. Inte ens en litteraturlista!!! Har fått info på It's learning om vilken bok som är till på fredag iallafall och den skulle gå och få tag i på Skolverkets hemsida, en pdf-fil på ca 40 sidor. Och så slänger han info om att vi ska skriva ett paper på den oxå, 3000 tecken som ska vara inne senast 3 dagar efter seminariumet =S Är han GALEN?!
Känns dumt att vi ska få uppgifter kastade över oss när han inte ens kan lägga ut studiehandledningen, blir lite irriterad över sånt.

Nu ska jag försöka fördriva tiden med annat =)

Puss o kram, Roni

*Inget är som väntans tidern*

//Roni☆

Fredag & Lördag

2010-01-24 - 00:18:35

Kanske skulle ta och berätta lite om torsdagen oxå, men det mesta löp på enligt planeringen, så det finns väl inte så mycket mer att säga... Vi gjorde (enligt mig iallafall) en toppen redovisning, kanske vissa saker som kunde ha vart bättre, tex att jag inte stod och läste ur papprerna. Men det var väl kanske för att jag själv känner mig så nervös när jag står framför folk och ska prata, jag HATAR det om jag ska vara ärligt. Det känns lugnt att stå inför barn och prata, men när det sitter lärare och bedömmer en så är det inte skojigt...
Hade dejt med Bina, vi käkade ihop och gick till badhuset så jag kunde ta över hennes träningskort nu när hon ska flytta tillbaka till Gotland =( Blir ju tråkigt för henne att ha ett träningskort som hon inte kan använda men som hon ändå måste betala på, bli bättre att jag tog över det så kan jag försöka utnyttja det istället. =( Känns jätte tråkigt att hon ska flytta, men men, vi kommer hålla kontakten, hon kommer ju hit när hon ska göra tenta och sedan kanske hon kan börja igen, dessutom så ska vi ju till Gotland i sommar och då kan vi ses =)

Igår gick jag upp vid 9-tiden och körde igång med mitt paper som skulle in vid 16-tiden. Det gick bra och jag var väl klar vid 11-tiden. Segade en bra stund, sedan vid 14-tiden så kom jag bort till mamma, vi fikade lite och sedan skulle hon hämta Nova. Jag och Jensa blev sittande och diskuterade skolarbeten och kom in på olika mytologier, asatron mm, väldigt intressant. Nea kom och var väl kanske inte lika intresserad men hon var delaktig iallafall.
Mamma och Nova kom hem efter en stund, självklart var Nea den första hon ropade på, men jag fick iallafall hjälpa henne av med kläderna. Sedan käkade vi lite vindruvor och kollade på Pippi Långstrump. När klockan var närmare 16.30-tiden så rörde jag mig hemåt, gick förbi Lustboden och köpte födelsedagspresent till Lottie (som fyller år på måndag, men som firades idag), köpte en massageroller. Sedan åkte vi iväg och handlade lite till mat och frukost, sedan hem och tillaga det hela, och käkade med ett glas vin. Super mysigt!

Idag var det upp vid 10-tiden, duscha, käka frukost, göra oss iordning. Vid 13-tiden så blev det att åka mot Mantorp för att gratta Lottie. Hon blev jätte nöjd över presenten så det var ju kul! Där bjöds det sedan på tacos och tårta. Tanken var att vi skulle röra oss hemåt när alla andra drog vid 18-tiden, men vi började prata och blev kvar till 20.30, men vi hade jätte trevligt.
Nu har vi kollat på film och sitter nog och ser på TV4's film I know what you did last summer... Evigheter sedan jag såg den filmen, men jag har inte direkt saknat den heller om jag ska vara ärligt.
Nej, nu får det räcka för denna gång =)

Puss o kram, Roni

//Roni☆

Dagens planering

2010-01-21 - 07:23:15
  • Göra mig iordning
  • Äta lite frukost
  • Gå till skolan
  • Hålla i föreläsning tillsammans med resten av gruppen
  • Opponera på andra grupper
  • Träffa Bina
  • Lunch-dejt
  • Badhuset - ordna överlåtelse
  • Hem - plugga
  • Laga mat
  • Njuta av att det blir en liten sovmorgon imorgon =)

Tror detta är ungefär hur dags planering iallafall kommer se ut, det är iallafall så det är tänkt =)
Men nu har jag inte tid att sitta här...

Puss o kram, Roni

//Roni☆

Matematik B introduktionen

2010-01-20 - 21:56:26

Var upp på Komvux mellan 18-19 idag på MaB-intro. Började med att vi var väldigt många i salen... Tydligen var salen dubbelbokad, så vi satt där både vi som skulle börja läsa Matematik A och B, men även de som skulle börja läsa Engelska A och B. Sedan kom matte-läraren in, och då kände jag iallafall att jag var på rätt plats. Det styrdes iallafall upp och det blev vi som skulle läsa MaA och MaB som fick sitta kvar med Engelska-studenterna fick flytta.
Jag blev glad när jag upptäckte att gubben som jag hade förra omgången inte längre var kvar, utan detta var en nya gubbe. Eller han jobbade förra omgången oxå, men hade inte hand om MaB då. Skönt, tyckte inte riktigt om den andra gubben.
Lite segt var det ju, eftersom jag redan vart på typ samma introduktion för ett år sedan, kändes som en lång upprepning. Men det var ju lite annorlunda, typ att de hade bytt bok =S
Jag som kämpade så mycket förra omgången för att få tag i den boken, Matematik 3000, mamma ordnade den åt mig, så nu har jag den och kände att det var ju super skönt. Men nu har de som sagt var bytt till Matematik 4000 *suck*
Ringde mamma när jag gick därefrån, kunde tyvärr inte prata så mycket då hon satt på tåget, samtalet avbröts hela tiden så det var inget givande samtal. Fick sedan ett sms av henne där hon skrev att hon skulle fixa den boken åt mig som tack för att jag hjälp henne få tag i en massa (rättare sagt, all) litteratur som hon behöver till sin kurs. Min mamma är klart bäst, älskar dig mamma!
En annan trälig nyhet är att jag är tvungen att läsa om hela kursen, hade ju avklarat halva förra året. Han sa att det är så pass lång tid sedan så det är lika bra att läsa om det. Och jag måste tyvärr hålla med, för jag minns inte mycket utav vad jag lästa förra året. Bläddrade lite i inlämningshäftet och såg saker som jag iallafall vet att jag har läst.

Nu ska jag skriva ut föreläsnings-materialet till imorgon, och hinna läsa igenom det några gånger till innan jag går och lägger mig. Måste kolla igenom det lite mer och se till att det står med mina ord...

Imorgon blir det dejt med Bina efter skolan, ska bli super mysigt =) Måste ju passa på innan hon åker hem till Gotland igen =(

Godnatt alla underbara människor därute!
Puss o kram, Roni

//Roni☆

Svårt att komma igång

2010-01-20 - 15:32:45

Usch vilka problem jag hade att komma igång med texten idag, men nu är jag igång. Har skrivit ca ½ sida och den ska vara ca 2. Men jag vet vad jag är inne på nu så det känns som om det kommer löpa på bra. Brukar inte ha problem bara jag kommit igång. Nu har jag visserligen en paus, en ganska lång paus, men sen jobbar jag bättre under press, så det blir imorgonkväll och på fredag förmiddag =)

Sitter och pratar med Bina nu om sommaren, ska ju till Gotland då och det ska blir SÅÅÅ kul!!! Ser verkligen fram emot det =) Vi pratar om att kanske komma och besöka hennes hem, käka glass ihop (vilket Gurra aldrig skulle säga emot). Sedan är det medeltidsveckan när vi ska dit oxå, så det ska vi väl passa på att titta på oxå. ÅH, vad jag längtar... XD

En annan sak jag längtar till är att kusinen bebbe ska komma, vill upp och krama bebis =) Har pratat med henne lite på FB de sista dagarna, och nu är det inte lång tid kvar. Och hon sa att vi var jätte välkomna både innan och efter att bebis kommer/kommit =)
Har ju min lilla Nova som jag kan krama på, men hon är ju ingen bebis längre, hon blir ju snart 2 år, stora tjejen. Ska försöka ta mig förbi där snart (kanske på fredag) så jag får träffa henne lite iallafall.

Om ca ½timme slutar Gurra, ska kolla upp lite hur det ser upp med maten till dess, sedan blir det att åka iväg till Arbis och sedan till Komvux, hoppas verkligen att de har kvar mina inlämningar. Jag har ju visserligen kvar inlämningarna, men jag hämtade ju aldrig ut provet, men jag vet att jag fick VG. Om du har det kvar så är det bara halva kursen som jag kanske bara behöver göra =) Man kan ju alltid hoppas.

Nu ska jag prata lite mer med Bina...
Hörs senare så ska jag berätta hur det gick på Komvux.

Puss o kram, Roni

//Roni☆

Önskan som slog in =)

2010-01-19 - 18:08:50
Blev klara med gruppens förberedelser inför torsdagens redovisning/föreläsning, så imorgon blir det en dag hemma. Då blir det att kolla över vad jag ska säga på torsdag, påbörja fredagens inlämning, upp till Arbis för att hämta ut musikal-biljetterna, sedan till Komvux för att gå på MaB-intro.

Den 28/1 ska jag och mamma på musikal på Arbis, kommer kännas lite skumt att vara där pga att jag jobbade där förut. Men alltid kul med musikaler, blev inte dyrt heller eftersom man är student =)

Kanske försöka köpa Lotties födelsedagspresent oxå, ska dit på lördag så då är det ju bra om det är klart.

Fortfarande ingen studiehandledning för kommande kurs, börjar bli grymt irriterad över det. Men kommer den inte snart så kan han ju inte heller kräva att vi ska ha seminarium redan första veckan, det är ca 1 vecka kvar till dess, det är inte rimligt någonstans. Funderar starkt på om det snart är dax att dra iväg ett mail till männsikan, men jag vet inte, han sa att den skulle ha kommit som igår.
Pratade om det i gruppen idag, och vi hade alla för oss att det ska finnas en preliminär senast 2 veckor innan kursen startar, men vi kan ha fel... Måste nästan kolla upp det, för om det är så kan man kanske tvinga honom att flytta seminariumet då ingen har en aning om vilken bok det är ännu.

Hursomhelst så säger min mage att det är dags för lite mat nu, ska se om jag själv ska ställa mig och skala potatis eller om jag ska övertala min snarkande sambo...
Ska försöka komma i sängen tidigt idag oxå så det är nog dax för mat nu, får se om jag hinner skriva lite mer innan sängen kallar, eller om det får vänta tills imorgon =)

Puss o kram, Roni
//Roni☆

Vågar man hoppas...

2010-01-19 - 08:06:02
... på att kanske få en sovmorgon imorgon?!
Hände så mycket igår när vi satt mellan 10 (eller rättare sagt 12 tror jag) och 16, så om vi sitter mellan 9-16 (typ) idag så kanske man inte behöver gå till skolan imorgon.
Vore skönt att få ha en heldag hemma för att fokusera på inlämningen på fredag, motivationen till att sitta med den på kvällen är inte den största, då man varit i skolan hela dagen.

Väntar på den dumma studiehandledningen, har litteraturseminarium nästa fredag, så jag hoppas att han lägger ut studiehandledningen senast idag, för annars vet man ju inte om man hinner få hem boken. Det handlar ju inte bara om att få hem boken utan även om att man ska hinna läsa den. Han kunde ju iallafall lagt ut en referens-/litteraturlista så man kunde ha beställt böckerna.

Jaha, snö igen då... Mysigt, men då får det gärna sluta ligga på +sidan av termometern, blir så jobbigt på marken när man ska gå. Räcker med en 3-5 minusgrader så är jag nöjd. Då kanske jag på söndag kan få min promenad runt strömmen och få fota lite.

Ikväll SKA jag gå och lägga mig tidigare, varför inte 22-tiden, kan vara skönt att få sova... även om jag inte somnar så SKA jag borsta tänderna och förbereda mig för sängen ABSOLUT senast 22:00! Det är ett löfte =D
Måste få någon ordning på detta, jag är ju så trött, men ändå så kommer jag inte i säng... fattar inte det.
Många saker att jobba med detta år; börja äta frukost ordentligt (även på vardagarna), komma i säng på en mer vettig tid och komma igång med träning (+ förhoppningsvis få in en rutin på den, eller allt).

Min arm är fortfarande öm, svullen och röd =( men det känns relativt lugnt då det inte gör ONT längre, det är som sagt bara ömt.

Ska gå till skolan om ca 30-40 minuter och vet inte vad jag ska fördriva tiden med... =( jag kunde ju ha fått sovit den tiden kanske, varför tänkte jag inte på det... Men det är bättre att jag går upp och istället lägger mig tidigare som sagt.

Kanske hörs ikväll!
Puss o kram, Roni
//Roni☆

Mjukstart?!

2010-01-18 - 20:05:40
En mjukstart nu nya veckan, nja, inte precis...

Fick inte i mig smörgåsen i morse, den ligger och fryser i kylen nu.
Blev en banan, och iväg till skolan. Hade verkstad med Fredrik där vi skulle skapa hemsidor, var väl inte sådär jätte kul. Han pratade förra veckan om att vi skulle ha gjort bloggar, men det skulle jag inte kalla det för...
VILKEN BESVIKELSE!
(får se om jag kan övertala Cicci att fixa denna så den blir lite personlig - ska inte kräva för mycket av henne, hon satt uppe i natt till 3-tiden och höll på med något liknande, vill ju inte att hon kommer till skolan helt förstörd)

Efter verkstaden som var klar vid 10-tiden, var det bara jag, Cicci och Eleonor kvar i skolan och vi satte oss för att börja jobba med redovisningen som vi ska ha på torsdag. Efter en stund kom Fia och Sara tillbaka, och efter ytterligare en stund kom Malin och Lisa. Maria kom senare... Stackaren hade legat hemma med en riktig magrän-attack. Lyckades iallafall komma rätt så långt tycker jag, även om det är Cicci som gör toppen jobbet på datorn med Eleonor som moraliskt stöd.

Blev en liten after-school-träff med Cicci och Maria därefter innan jag gick vidare hemåt och väntar nu på att maten ska bli klar.

Längtar efter mina CSN-pengar, 2/3 moment klara... Kåravgiften (som är alldeles för dyr med sina 270kr) är betald, studieförsäkran till CSN är registrerad. Nu väntar bara registreringen på kommande kursen, vilket jag kan göra först på måndag, och därefter tar det väl ca 3 dagar innan pengarna kommer står det på CSN's hemsida.

Blev så irriterad i helgen, ville gå en promenad runt strömmen och fotografera lite fina rimfrost-täckta träd och buskar, isen på strömmen mm, men när jag vaknade i lördags så var allt det vita fina på träd och buskar borta =(
Så det blev ingen promenad runt strömmen... Blev en sväng på stan för att besöka vaccinationsbusssen, mamma övertalade oss att ta vårt vaccin, så nu är det gjort. Sedan blev det en sväng till mamma för lite fika och en massa gos/bus med Nova. Därefter följde mina bröder, yes båda 2 t.o.m. (och det är inte ofta vill jag säga - sen vi flyttade i somras är det ju för sig inte så vanligt att någon av dem är här, om de inte vill låna film). Vi käkade ihop, kollade på film och spelade lite tv-spel.
I söndags så blev det en sväng till lite leksaksaffärer för att planera Novas födelsedagspresent, hon fyller visserligen inte förrän om lite mer än 1 månad, men det går så fort när man är inne i allt så det kan vara skönt att ha det planerat. Hittade iallafall det vi vill köpa, nu måste jag bara kolla upp så att mina syskon ska/vill vara med på presenten till 100% så vi inte står där sen, har inte råd med hela själv. DYRA UNGE - var hon tvungen att peka ut just den...
Hur som helst så blev det iallafall en sväng till svärföräldrarna sen (även om de inte var hemma), Gurra ville hämta lite saft, sedan blev det hem och fixa lite med mat och sedan lite slappande innan sängen kallade.

Nu kallar dagens måltid så nu ska jag avsluta.
Ha det så bra =)

Puss o kram, Roni
//Roni☆

En ny vecka...

2010-01-18 - 07:37:17
Sitter här med ett juice-glas och smörgås framför mig (frukost med andra ord), och känner mig bara äcklad över att jag ska behöva stoppa smörgåsen i munnen... Juicen går bra, men inte mackan =(
8 har jag verkstad som håller på till 12, brukar visserligen få jobba med ett antal uppgifter och sedan gå när vi har Fredrik, men man vet ju aldrig.
Det jag försöker komma fram till är att jag borde försöka äta, men GUD jag är verkligen inte sugen.

Jag måste verkligen jobba på det där med frukost, förr när jag gick på musikal kunde jag inte tänka mig att gå en dag utan frukost, det fanns liksom ingen som helst tanke på...
Men nu behöver jag vara vaken i ca 3-4 timmar innan jag ens en gång är sugen på frukost. Men det är inte kul att sitta i magen med kurrande mage, eller att gå upp hutlöst tidigt bara för att kunna äta frukosten.
Ska verkligen jobba på att få in frukosten som en vana, komma underfund med vad jag kan äta (även om jag inte är direkt sugen) och se till att ha det hemma.

Som säkert har noterats så var jag rejält irriterad och upprörd vid förra inlägget, vilket handlade om en lärare som inte hade lämnat in vår grupps närvaro på ett litteraturseminarium som vi HADE deltagit på.
Låt mig säga att vi tyckte inte om läraren i fråga tidigare, och nu har hon inte fått större plus-poäng precis...
Det som gjorde det hela mest frustrerande är att kursen som detta litteraturseminarium var aktuellt i Den lärande människan, är en så kallad tröskelkurs som behöver vara fullt avklarad innan man får gå vidare till termin 4.
Termin 4 börjar på måndag (inte idag utan 25/1)... Pga denna lärare så skulle ingen av oss ha fått börja kommande termin då vi inte hade deltagit på detta litteraturseminarium som var obligatoriskt och därmed hade vi inte klarat av kursen.
PANIK - kan jag väl påstå utvecklades... Tack och lov så fick jag tag i en av de kursansvariga som lyckades lösa detta så i torsdagseftermiddag/kväll så kom detta obligatoriska moment in på studentportalen, så det är nu OK att fortstätta vidare till termin 4.

Nu ska jag kolla om vi har några bananer hemma, för dessa smörgåsar går bara inte (det vänder sig i magen vid bara tanken)...
Sedan blir det att göra iordning sig och packa ner det sista, därefter väntar en heldag i skolan...

Hörs snart igen =)
Puss o kram (en vanlig Puss o kram), Roni
//Roni☆

Arg, besviken, förbannad, irriterad, upprörd...

2010-01-13 - 19:43:12
Ord som beskriver känslorna i mig just nu...
Kan och orkar inte skriva om det nu, men låt oss säga att det är en person som just nu går under en mindre smickrande beskrivning som har sett till att jag kanske inte får fortsätta mina studier på universitetet till nästa kurs. Hon har inte tagit närvaro på mig (och minst 3 till i gruppen) trots att vi var där!
Imorgon blir det att prata med kursansvariga...
Kan man stämma "lärare" trots att det inte finns några fysiska bevis?!

Tack till Jesper som muntrar upp mig med sina skumma kommentarer =)
Älskar dig <3

Agressiva kramar, Roni
//Roni☆

Missade sovmorgonen =(

2010-01-13 - 08:47:11
Satan...
Stressade upp, lyckades övertala Gurra att skjutsa mig till skolan för att jag skulle hinna, han skulle ändå ut och åka med bilen...

Kommer till skolan, letar upp rätt sal och har sedan suttit här i ca 45 minuter själv!
Visste att folket antagligen inte kommer förrän till 8.15, så jag satt tålmodigt och väntade, vid 20 över skicka jag mess till Cicci och frågade om det var denna sal, inget svar. Messa Eleonor och frågade om jag var helt ute och cyklade, hon svarar att vi skulle ses 9 i denna sal, och strax efter får jag mess av Cicci där det står att hon ska röra sig hemifrån nu, och att det är i denna sal.

Usch, jag som var så sjukt, sjukt trött, kunde ju ha fått sova i en timme till =(
Hade totalt missat det mailet där tiden ändrades, vet inte hur, men jag har tydligen gjort det iallafall =(
Gick in och kollade nyss, och där var det, mailet som jag hade missat... Jag skyller på mailen, då alla läggs som i en mailmapp så försvann ca 2 mail för mig mellan att 8 blev bestämt till att jag godkände det. Tydligen så var det 2 mail däremellan som sa 9 istället, skit mail!

Skulle ha tagit med mig boken som vi har seminarium på imorgon, då hade jag kunnat läsa den en del.
Jaja, ska kolla facebook en sväng innan tjejerna droppar in.

Puss o kram, trötter/klanter
//Roni☆

Bokhylla till salu...

2010-01-12 - 22:34:09
//Roni☆

I'm gonna miss you

2010-01-12 - 16:18:42
Hoppas du hittar något så att du först och främst mår bra,
sedan får du gärna hitta något här så även jag mår bra ;)
Nä, jag skoja, men jag skulle älska att ha dig kvar.
Du är en vän som alltid finns där, som man alltid kan räkna med.
Trodde kanske inte det från början, men jag lärde känna dig och jag älskar dig.
Jag kommer sakna dig jätte mycket när du inte längre är här,
men vi måste ses ändå, hålla ihop trots allt.

Älskar dig älsklingen(2) =)

Puss o kram, Roni
//Roni☆

Trött & bedövad

2010-01-12 - 10:01:15
Upp vid 7 för att vara hos tandläkaren och laga en tand vid 7.40, undrar verkligen varför jag bad om en morgontid. Tänkte att det skulle vara skönt att ha det avklarat, men en liten sovmorgon hade inte varit fel...
Imorgon börjar jag skolan 8 så där blir det ingen vidare sovmorgon heller, hoppas bara att vi kanske inte behöver hela passet.

Som jag sa, tandläkaren idag...
Börjar bli seriöst hungrig nu, men då det blev en lagning blev det även bedövning och då vill jag inte äta riktigt än pga risken att bita mig (gör så sjukt ont när bedövningen släpper).

Funderade på att gå och sova en stund till när jag kommit hem, men när jag ändå är uppe så är det ju bara korkat, även om jag är trött och i behov av mer sömn. Är ganska värdelös på att komma i säng på kvällarna/nätterna, speciellt de här veckorna när Gurra jobbar 9-18, det blir så sen mat och sedan vill man ju hinna umgås lite oxå innan sängen kallar.
Nu är jag grymt sugen på att krypa ner i sängen, men jag ska hålla mig uppe. Försöka komma på någon mat som jag kan stoppa i magen så snart bedövningen börjar släppa lite mer.

Ska tydligen iväg och handla mat sen när Gurra slutat jobba, han tycker av någon anledning att det behövdes... Jag förstår inte det, kan det kanske bero på att typ frysen är mer eller mindre tömd och att det nästintill ekar i kylen ;)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan en stund, mest pga av att jag fryser som en liten gris...



Puss o kram, Roni
//Roni☆

Julen är utstökad

2010-01-11 - 11:21:44
Igår åkte julen ut.
Skönt skönt skönt, känns oerhört skönt att allt är återställt till det vanliga.
Visserligen saknar jag granen lite, men vardagsrummet är stort och rymligt igen, och det är skönt.

Jaha, skola idag då =S
Känner mig tyvärr inte speciellt motiverad, skulle gärna göra det, men man kan ju inte tvinga sig till det.
Det är bara en verkstad som är mellan 13-17, eller får kanske sluta tidigare, för de brukar ju aldrig bli så långa som det står att de ska vara. Sedan blir det hem och tvätta.
Ska försöka komma igång med nästa inlämning, så jag inte blir sittande med den sista kvällen (som vanligt)...
jag tänker hela tiden att jag ska planera och komma igång med saker, men sedan blir det aldrig så, och det är inte bara skolarbete utan ALLT.
Jag är nog experten på att skjuta upp saker, men nu är det dags att verkligen försöka ta tag i saker och ting. Har jämt så stora planer, men det är genomförandet som alltid ställer till det... Ska försöka bli bättre på det från och med nu.

Igår kom Tobbe och Eva förbi oxå för att gratulera Gurra, blev en fika och en massa snack, super trevlig. Pratade om att vi skulle försöka ta oss iväg och bowla ihop någon dag, men vi har det lite trångt ekonomiskt för det just nu, får bli efter att de nya pengarna har kommit in på kontot och allt annat är betalt.

Nu ska jag försöka hitta lite mat att stoppa i magen så jag inte kommer till skolan sedan och blir jätte hungrig.
Puss o kram, Roni
//Roni☆

Damn, missade ju en del...

2010-01-10 - 16:49:21
Skerv ju i början på föregående inlägg om att massagen från våra nya leksaker inte fungerade, tanken var att lägga in bilder på dem oxå, men det missade jag totalt...
Kom på det när jag var i sovrummet och såg dem och kom på att jag hade skrivit om dem men inte lagt ut bild på leksakerna...
Men här kommer bilderna iallafall =)

huvudmasseraren

massage roller'n

Kiss and hugs, Roni
//Roni☆

Hangover?!

2010-01-10 - 14:37:06
Usch och fy...

Igår på eftermiddagen kände jag hur en spänningshuvudvärk letade sig in i mitt huvud, tyvärr så hjälpte varken huvudmassage eller massage av nacken med våra ny leksaker... Somnade med huvudvärk, och tyvärr så vaknade jag med en ännu värre huvudvärk.

Det känns som om jag har en kombination av spänningshuvudvärk och baksmälla (därav rubriken hangover), blev ju inte bättre efter drömmarnas dåliga samvete och action...

Drömde av någon anledning att jag träffade mitt X, där han nu för tiden pluggar (why?! I don't know) och på något vänster stod vi plötsligt och kysstes, trots att situationen är precis som den är, att jag har Gurra och är jätte lycklig med honom. Fick direkt efter kyssen (i drömmen) jätte dåligt samvete pga att jag ALDRIG skulle göra så mot Gurra, men på något sätt och av någon anledning så slutade det ändå med att jag fortsatte att kyssas med honom, och inte bara honom utan även hans vänner... Jag menar WHY?! I would never do that to my love, ibland hatar jag drömmar och deras konstiga handlingar.
Var tvugnen att be Gurra om ursäkt när jag vaknade, för jag hade så dåligt samvete, ändå så styr man ju inte sina drömmar, och oftast betyder inte drömmarna det som man tror de betyder, hoppas jag =S

Nu ska jag iallafall försöka få min spänningshuvudvärk/baksmälla (som jag fått utan en droppe alkohol) att försvinna, förhoppningsvis hjälper snart huvudvärkstabletten och smörgåstårtan från igår som jag nu ska stoppa i mig =)

Puss o kram, Roni
//Roni☆

Börjar bli seg nu...

2010-01-09 - 23:45:35
Ja, nu börjar jag bli grymt seg... det har varit en lång dag.
Till en början så kom vi i säng väldigt sent i natt, tror klockan var framåt 3-tiden, alldeles FÖR sent med andra ord. Men jag fastnade framför tv:n och såg på Spökhus, realityserie om olika hus som tros vara besökta av spöken, sedan kommer det dit folk som ska hjälpa dem med att blir kvitt spökena. Riktigt creepy =S

Vaknade i morse vid 10-tiden, tog oss uppåt och käkade frukost, sedan förberedda jag vår mat för dagen, och därefter blev det en massa plockande samt dammsugande och ommöblering innan folk skulle komma hit  vid 14-tiden.

22 personer var det här (med oss 2 inräknade), kändes inte som så många när man rabblar upp sällskapen, men det blev tydligen en hel del folk... Det var vi (som sagt - 2 personer), mamma, Kenta, Nova, Thias, Jens & Nea, Jejja & Natta, Ekky, Karin & Patrik, Jojo, Kiki & Lasse, Laban & Tessan, Oskar, Fredrik & Emma & Jasmine.
Hur som helst och whatever, så var det iallafall väldigt trevligt =)
Ni kanske undrar vad de gjorde här?!
Som jag skrev igår så fyllde Gurra år i torsdag så vi firade honom idag, imorgon kommer kanske Tobbe & Eva, dvs om vi får tag i dem så vi kan säga att det är OK.

Lilla söta Nathalie ville inte åka ifrån sin moster idag när de skulle hem, skulle gärna ha behållt henne en stund, men vi har ju inga leksaker och dessutom så ska hon ju hem till sin pappa imorgon, så då är det ju dumt om hon är här... Men en annan gång Nathalie kan du få stanna kvar =)
Haha, jag frågade henne om vart hon skulle sova om hon skulle stanna, och hon svarade att hon skulle sova i mosters säng, jag frågade då vart moster skulle sova, då svarade hon att jag fick sova där med henne, haha, sötnosen =)

Haha, Nova sprang och drog i mig en hel del oxå, hon upptäckte att Roni hade "Nam-nam" i köket, så söt =)
Mycket småskruttar var det här idag, rekord tror jag om jag ska vara ärlig - Natta, Nova, Oskar och Jasmine.

Imorgon blir det att säga hejdå till julgranen, och förhoppningsvis hinner lite mer julsaker åka ner, känner att det börjar bli dags för det, även om vädret utanför fortfarande säger att det är jul och vinter ute.
Tycker iallafall att det är oerhört mysigt att vi fick en riktigt vit jul, känns som väldigt länge sedan som vi hade det. Men jag tycker att det kanske är lite väl kallt ute iallafall. Nea sa att hemma hos henne hade de imorse haft -30*C, för min del skulle det räcka bra med en -5*C.

Nu ska jag ta och avsluta här, får se om jag kanske ska ta och ramla ner i sängen snart, kanske att jag kan lyckas övertala min sambo att krama lite på mig först =)

Puss o kram, Roni
//Roni☆

Inlägg # 300

2010-01-08 - 14:43:23
GOTT NYTT ÅR
inleder jag med att säga =)
Jag har, erkänner jag, varit värdelös på att blogga just nu... Men det har varit ganska mycket...
Ska köra en liten uppdatering tänkte jag, men först ska jag ta upp lite mer kring bloggen och detta 300-inläggs-firandet =)

Lite NYHETER så här i samband med 300:nde inlägget...
1 - Designen på bloggen (som säkert ingen har missat)
2 - Under länkarna till höger finns en länk som heter Facebook-album och där finns i sin tur länkar till alla mina bilder på facebook, och du behöver inte själv vara medlem på Facebook för att se dem =)
3 - De ovanstående punkterna är nog de enda nyheterna, just nu iallafall ;)

Här kommer nu iallafall LA'UPPDATERING =)
Sist jag skrev var den 23/12 på morgonen, och dagen erbjöd en massa mer än det jag redan hunnit skriva om där...
23/12 (fortsättning från förra inlägget) - Ner på stan ja, hittade ingen klänning, men present till mig själv blev det iallafall - en present-box från Lush! Mötte upp mamma på stan och tog en fika på Kupolen, Jessica (min underbara Jessica) kom dit och vi två gick sedan vidare och mötte upp syster och Natta. Därefter blev det lite äta för oss 4 på Hörsalstorget (restaurangen/cafét där). När vi ätit klart gick jag, Jessica och Natta hem till mig så Jejja kunde få shoppa sin sista julklappar själv... Tog väl kanske lite längre än de där 2 timmarna som hon frågade mig om jag kunde vara barnvakt, men iallafall. Hem till mamma och familjen när Jejja väl var klar. Mumsa gott och ha underbart mysigt med julklappsutdelning mm, hade tidernas bästa tomte... även om tomten antagligen smuttat lite för mycket glögg ;) Han kollade Dumle för Bäver och sen berättade han att han tycker om småflickor :S *Bad Santa* eller som Thias sa "Roni, jag tror tomten är pedofil..." =)
24/12 - GOD JUL!!! Då var det upp och göra sig iordning, klockan 13 var det mat ute hos svärföräldrarna, vi kom ut ca 12.40, och då var vi först =O Ja, förutom Emma & Petter och kidsen som hade sovit där. Där var det oxå mys mys, mycket och god mat, jätte trevligt sällskap osv. Vi rörde oss dock hemåt ganska tidigt pga resa till Eskilstuna dagen efter... Hade ett litet mysigt julklappsbyte hemma oxå ensamma med vår fina gran =)
25/12 - Off to Eskilstuna, syrran följde oxå med...blev en tripp med lite skinksmörgås hemma hos morfar och Gun. Det var riktigt gott och trevligt, min morfar har blivit så huslig och duktig, han både bakar gott och lagar god mat. Därefter blev det hem till pappa, där vi käka lite julmat och bytte julklappar... Kul att pappa blev så nöjd med presenten från oss barn, såg nästan en liten tår i ögat på honom =)
26/12 - Åkte vi efter en sen frukost och en massa latande ut till farmor och farfar. Ammie och Uffe var där, kul att träffa dem, Pernilla med familj kom senare ner oxå, och det är alltid bäst att träffa Pilla. Hann dock inte prata så mycket, men det tar vi igenom någon annan gång ELLER VAD SÄGER DU PILLA?! =) Åkte sedan därifrån och käkade lite ihop med pappa och Thias (som oxå hade varit med till farmor och farfar), sedan rullade vi hemåt mot Norrköping igen.
27/12 - Mamma, Nova och Dumle kom över på en liten fika, annars hände det inte mycket.
28/12 - Förmiddagen var lugn, vid 15-tiden blev det en lite klippning hos frisören, behövde verkligen klippa håret, eftersom hon toppade längden och tog bort ca 3cm så var det behövligt. Blev sedan en sväng till Campus-bibban för att hämta lite böcker till mamma, men de hade stängt 20 minuter tidigare =( Jaja, så då var det bara att traska hemåt igen.
29/12 - Usch och fy, tänker inte gå in på den här dagen... Allt var bara BLÄ! Från att jag vaknade vid 10-tiden fram till ca 19-tiden på kvällen så var allt skit! Gick omkring och grät som bara den och mådde så fruktansvärt värdelöst (psykiskt och mentalt). På kvällen lade jag mig i badet och kollade på film på datorn, och först då började jag må bättre, kände att jag kunde slappna av och skratta åt filmens komiska inslag.
30/12 - Denna dag gick nästan helt och hållet åt till att skriva min komplittering till FOU-texten som skulle in samma dag =S Alltid ute i så god tid =(
31/11 - NYÅRSAFTON =) Den dagen började, som många andra - jag vaknade ;) Efter att ha käkat frukost slängde jag i en toning i håret, klippte Gurras hår, slog in hans födelsedagspresent, sköljde ur toningen och tog en dusch. Sedan blev det att börja göra iordning sig... Vid 17.30-tiden kom Patrik och grabbgänget och hämtade upp oss och vi åkte hem till Malin och Pelle där Karin och Malin lagat mat hela dagen. Nyårsafton var jätte trevlig med en massa god mat =)
OJ OJ - vad fort det går när man har roligt (allt är visserligen inte roligt), nu är det 2010 =)
1/1
- En riktig segar-dag, men det förtjänar man ibland =)
2/1 - Hemma och fördriva tiden lite, sedan vid 15-tiden hem till mamma och familjen för att göra något med än att bara sitta hemma, var planerat en liten fika, men slutade med att vi fick mat (super god mat - hasselbackspotatis, rådjursstek, vitlöksbaguette) och sedan blev det lite tv-tittande och Nova-lekande =)
3/1 - En ganska händelselös dag, hade tvätten, annars hände det inte speciellt mycket.
4/1 - Även denna dag var inte speciellt trevlig, eller... det var trevligt att träffa en massa släkt, men det kunde ju ha varit under andra omständigheter. Det var min farbrors begravning =( Så vi var uppe i Eskilstuna!
5/1 - Fika med min underbara Bina på stan, lite catch up över vad som hänt under julen då hon varit på Gotland och jag varit hemma och haft saker för mig. Min bredband sa upp sig denna dag oxå =(
6/1 - Bråkade en hel del med mitt bredband innan jag skickade iväg min underbara sambo till Telia-butiken för att de skulle få kolla på den. Men han kom hem ovanligt fort, tydligen så hade hela stan stängt pga trettondagen...
7/1 (igår) - Min fantastiska älskling fyllde år, och han jobbade en massa. Jag tillbringade förmiddagen med att plugga, sedan sprang jag bort till Telia och fick ett nytt modem för mitt hade verkligen gett upp. Sedan hem till mamma och umgås innan det var dags att gå hem och förbereda lite mat åt min Gurra.

Idag - har jag, som sagt, gjort om designen på bloggen och gjort en foto-blogg. Men jag har även bakat bullar och gjort glasyr till tårtan imorgon. Ska alldeles strax göra iordning lite snickerkakor och förbereda lite saker inför maten. Ikväll blir det mumsig Plankstek =) Får se om jag kanske kan övertala älsklingen att göra den maten, han är så duktig på att göra planka.
Imorgon blir det firande av Gurra här hemma, så det är därför jag bakar idag, om ni inte hade räknat ut det redan ;)

Nej, nu är det dags att ta tag i alla saker igen =)

Ha det bra till nästa gång

Puss o kram, Roni
//Roni☆
RSS 2.0