Onsdagens bestyr...

2009-10-28 - 12:47:26
Blev så irriterad på mig själv igår när jag i all stress glömt bort att jag och Gurra ska åka iväg den 10 december på kvällen/natten, och vara borta hela fredagen sedan (11 december) - och att vi igår på planeringstiden i skolan bokade in en Arbetsgruppsträff, bara för att jag glömt skriva in resan i kalendern. Jag hoppas tjejerna har överseende med det, jag är ju trots allt inte den enda som har saker på sidan av skolan... Så jag hoppas det är och känns okej för tjejerna.

Idag, känner jag mig inte alls lite stressad, så det känns skönt!
Vaknade imorse vid strax efter 8-tiden när Thias ringde och sa att han skulle komma förbi med Dumle (som nu ligger bredvid mig i soffan och halvsover), han kom sedan ca 20 minuter senare och lämnade av honom. Jag satte mig och skannade lite saker som jag skickade iväg till tjejerna.
Jag har plockat lite i köket, och fixat lite med allt möjligt. För en stund sen så kom Jens och Nea förbi och lånade lite filmer, trevligt att prata med dem, de är så fina ihop.
Nu ska jag snart ta och läsa lite Säljö, sedan blir det till att baka lite inför helgen, och vika lite tvätt så jag kan sluta tänka på det... Kanske kan övertala Thias att komma över och hjälpa mig med bakandet lite när han ändå ska hämta Dumle.

Skönt, fick brev av tele2 idag oxå, och min tv från Norralundsgatan är äntligen uppsagd och jag kommer få slutfaktura nästa månad på ca 500 kronor, och sedan kan jag glömma det, känns otroligt skönt att kunna släppa det!

Ska försöka laga mat idag oxå till min fantastiska fästman som alltid ställer upp för mig och finns där när jag behöver honom som mest... Han finns där när jag behöver dela med mig av saker som gör mig glad, eller saker som gjort mig ledsen, arg eller besviken, han är någon som jag alltid kan lita på att han finns där...
Men, tillbaka till maten, han har varit så gullig och lagat en massa mat nu de sista veckorna när jag har haft så mycket omkring mig, och nu när jag känner att det börjar lugna ner sig vill jag försöka återgälda det lite... Blir väl inget fancy fancy, men att själv slippa laga mat kan vara skönt!

Imorgon ska Jens förhoppningsvis tatuera sig, hoppas att han får tid hos Steffe, vore skönt att få det gjort så vi sedan kan lämna det och lägga det bakom oss.

Nu ska jag ta tag i lite annat än att skriva här... men vi hörs snart igen!
//Roni☆

Kan jag kanske andas nu..?

2009-10-27 - 22:45:20
*tar en djupt andetag, håller andan, och amdas ut*

Det har varit så otroligt mycket de senaste dagarna/veckorna... Kan ju köra en lite resumé from idag och bakåt i tiden så får vi se om ni hänger med...

Idag - skola hela fram till 14-tiden, sedan hem till mamma en sväng, hemma vid 17-tiden ringa runt och bjuda över folk tills på lördag: morfar, mormor, farmor & farfar, pappa... satt i telefon fram tom 19-tiden, sedan laga mat och betala räkningar... NU försöker jag andas ut.
Igår - skola, introduktion till nya kursen, hem: skriva nota, handla handla handla, hem äta och börja styra med litteraturen.
Söndags - mamma, Kenta, Nova och Dumle kom förbi, tog en liten fika och gick igen. Vi fixade med de sista kartongerna, och jag kollade igenom min individuella text och skickade in den.
Lördags - Gurra jobbade fram till 14-tiden, jag pluggade under den tiden, han kom hem, vi åkte iväg och handlade, vi käkade, han åkte och bytte till vinterdäck och tvättade bilen. Sedan kartongerna!
Förra skolveckan bestod av - dvdprojektet i 3 dagar, litteraturseminarium, FoU-seminarium, redovisning av dvdprojektet.
Förra veckan utanför skolan - pluggande, handlande, Showboat med mamma och kartinger.
Veckan innan för det stor stressfokus på omtentan som jag gjorde den 17/10... Och jag har inte kunnat släppa den än, eftersom jag inte vet om den är godkänd.

Igår skickade vi iväg inbjudan till inflyttningsfesten som vi ska ha om några veckor, så det är skönt att det år igång... Imorgon blir det att ha Dumle här, och en massa bakande inför helgen, samt läsa litteratur...

Kanske inte ska satsa på att andas ut riktigt än, måste nog hitta lite mer fotfäste först, så jag inte halkar...
Men jag klagar inte, jag är lite mentalt stressad, men jag mår bra...
Känns så otroligt skönt att ha en kurs avklarad (förhoppningsvis utan kompletteringar) och allt i hemmet har verkligen börjat falla på plats, känns så skönt! SÅ misstolka mig rätt!

Nu ska jag börja kolla färdigt på Brothers & Sisters, och försöka vara lite social med min älskling, som tydligen somnat i soffan bredvid mig, så vi får väl se hur det går :S

//Roni☆

Uppdaterad Önskelista

2009-10-26 - 00:07:02

Här kommer en uppdatering på min önskelista såhär 1 vecka innan jag fyller år. Lättast att lägga den här så alla som vill får tillgång till den!

  • Presentkort - kappahl, lindex, sfbio, skor, ikea, make up-store (på en makeup-genomgång + smink), massage, fenixrelaxen, evas hårbod, detta är bara förslag presentkort är alltid bra.
  • Spel - sällskapsspel och elektroniska spel (PS2, Wii, PC) Väggljusstakar i svart smide
  • Disney-filmer (har en hel del så kolla med min sambo om vilka jag inte har)
  • Filmer - The Propalsal, + flera filmer
  • Upplevelser - resor, föreställningar/shower, spa-upplevelser mm.
  • Scrapbook-saker
  • Hushållsassistent
  • Böcker från Twilight-sagan (har den första)

Önskelistan kanske uppdateras mer...
På lördag har jag tänkt att bjuda över folk på lite firande, hör av dig om du är intresserad!

Nu ska jag gå och lägga mig!

//Roni☆

Rättelse av Ikea inköpen igår

2009-10-15 - 07:35:18

Det var denna som jag köpte och inte den som var med i förra inlägget, visste inte att det fanns två olika svarta. Men där ser man, den som lever får se =)
Nu ska det iallafall stämma, om det inte blivit så att jag har en av varje =S
Men det blir nog bra iallafall!

Nu ska jag packa ihop mina saker och göra mig redo för skolan =(
Vill vara hemma och krypa ner i sängen igen =(
//Roni☆

Till alla katt- och hundälskare!

2009-10-15 - 00:31:09

Fick dessa i ett mail både från min mamma och från kusin-vitamin!
Titta och njut av våra fyrbenta vänner...


Aggghhhh! Ring 112, ett tvåbent troll vill sno min nos !



Jag svär att det var en Doberman som bröt sig in och gjorde detta ...!



Dags att lära barnen sova i sin egen säng ...



Ahhh, den fina, avslappnande doften av fötter........



Harlem Globetrotters här kommer jag!



Par-ty, Par-ty, Par-ty!



Katt? vilken katt, jag ser ingen!?



Man kan inte förklara riktig kärlek...



Hallåååååååååååå...?!



Peace...



Hej! Vill ni bli mina nya vänner?!



Galen färdighet...

//Roni☆

Våra nyinköpte Ikea-produkter

2009-10-15 - 00:21:27



//Roni☆

Nu har klockan slagit om till torsdag

2009-10-15 - 00:14:21
Onoff i måndags som jag skrev... de skulle beställa en ny adapter till oss, så det är ju skönt, den skulle komma på posten sedan. Då ska jag leta reda på en bild på mig och Björn som jag pratade om.

I tisdags började jag dagen klockan 8 med att baka bröd (bilder kommer längre ner), sedan blev det pluggande... Han tyvärr inte så mycket som jag hade önskat, så det har jag suttit med hela denna kväll... Vid 15-tiden tog jag med mig Dumle och lämna honom hemma hos mamma och gick sedan till dagis och hämtade Nova. Vi hade en riktigt mysig stund ihop hon och jag. När jag kom hem så hade älsklingen gjort iordning mat åt oss =)
Därefter blev det plugg och desperate housewives.

Idag/igår (beroende på hur man ser på det) har vi jobbat heldag i gruppen hemma hos Maria med vårt dvd-projekt, tycker vi har en massa bra idéer, men det känns som om det är så stort och ogreppbart, men men...
När vi var klara där gick jag hem och skrev lite på min analys tills älsklingen kom hem, då åkte vi iväg till Ikea och shoppade lite, blev 2 bokhyllor och 3 lampor och lite smått.

Imorgon efter skolan blir det tenta-plugg till 100%

Här kommer bilder från bakandet!!!
//Roni☆

AMERICAN PIE - BETA HOUSE

2009-10-12 - 08:41:18
//Roni☆

Varför är måndagarna alltid så jobbiga?!

2009-10-12 - 08:35:26
Oj oj oj, helgen har varit full med sysselsättning!

I fredags var jag, som tidigare sagt i Linköping på föreläsning, och på kvällen efter att älsklingen äntligen kommit hem åkte vi hem till mamma och käkade tacos, det var ju bara hon och Nova hemma. Jag fick leka data-tekniker och fixa så att internet började fungera på mina bröders datorer igen. Vilket tog lite tid, men det gick!!!
När vi kom hem därifrån fastnade vi faktiskt framför en film vi lånat av Thias:
AMERICAN PIE - BETA HOUSE
den var riktigt kul om man gillar american pie-filmerna.

I lördags hade vi lite sovmorgon innan vi gick upp och käkade frukost, sedan blev det en promenad förbi posten för att lämna in tele2-boxen så den kan få åka hem... Fortsatte sedan upp på stan där vi kollade runt lite och sedan blev det varsin ChaiLatte-take away, promenad till garaget och ut till Maxi för att handla lite.
När vi kom hem så körde vi igång med en massa kartonger och kom en bra bit på vägen innan vi kände att det var dags för lite mat, efter maten körde vi några kartoner till. Känns som om vi nu kanske kan börja se ett slut bland alla kartonger =)

Igår (söndags) tog vi oxå sovmorgon (man får passa på när det är helg, och nästa helg försvinner ju en dag med tanke på omtentan), sedan åkte vi ut till Gurras föräldrar och Gurra plockade björnbär till min mamma, medans jag hjälpte hans mamma med att laga mat. Hon råkade ut för en liten olycka förra helgen och krossade 2 fingrar och bröt 1 finger på högerhanden, så hon har lite svårt med att göra allt som hin brukar själv.
När vi gjort mat, käkat och varit sociala, tackade vi för oss och begav oss mot staden igen... åkte förbi hos mamma och lämnade av björnbären och tog en lite fika.
När vi kom hem så fortsatte vi med kartonger (fattar inte, har skrivit balkonger istället för kartongern nu 5 gånger, som jag har fått ändrat, vad är det för fel?!), vi hann även göra iordning i källarförrådet innan vi åkte ut till Gurras föräldrar.

Det blev inget bröd-bakade i helgen... Hade att göra ändå som det kanske märks!
Men idag när jag kommer hem från skolan så ska jag ta tag i bakandet, och så ska vi åka iväg till Onoff med vår externa hårddisk, för adaptern till den fungerar inte så vi kommer inte åt några av de bilder och saker som ligger på den :(

Nu ska jag leta reda på lite frukost innan det är dags för skolan!
Höres senare!
//Roni☆

Nu blir det fredagsmys

2009-10-09 - 17:05:56
Är ett citat som fastnat hos nästan hela svenska befolkningen, vi har väl kanske haft någon som vi kallar fredagsmys, men OLW har tagit det till en ny nivå. Suddenly säger alla det!

Idag har var varit på  föreläsning i Linköping, det var intressant eftersom jag aldrig varit på Campus Linköping förut, synd bara att vi bara var 2 stycken ur klassen som kände oss manade till att åka och se föreläsningen live, de andra såg den över internet och genom en live-sändning. Men men, så kan det vara!

Älsklingen, som jag saknade otroligt mycket just nu, är ovanligt kram- och närhetssugen, vet inte vad det är, men men vi har väl kanske såna dagar ibland oxå... Han jobbar iallafall till 18 idag och sedan blir det hem till mamma för att käka ihop med henne och Nova. Resterande familjen är iväg, Kenta skulle på jobb-fest, Jens är nog hos Nea som vanligt och Thias skulle på konfirmationsläger den här helgen (han ska vara ledare inom den, eftersom han själv var färdig konfirmant i maj detta år) kul att han engagerar sig.
Ska passa på att låna hem mammas hushållsassistent (har ju inte fått tag i en egen ännu), och sedan så blir det att baka lite tèakakor under helgen, får väl lägga ut en bild när de är klara :)

Känns helt underbart, har en helg utan några som helst planer... Minns inte när vi hade en sådan helg senast!
Blir till att packa upp kartongerna i vardagsrummet så vi kanske kan bli klara med de tills jag fyller år, vore ju skönt om folk kan komma hit och slippa se kartongerna.
Ska väl ut till Gurras föräldrar imorgon oxå kanske, kolla hur det är med hans mamma som har haft av ett- samt krossat två fingrar förra helgen, och plocka lite björnbär åt mamma om de inte är sönderfrusna.
Ta tag i tenta-pluggandet oxå, har ju en omtenta nästa helg... Känner mig verkligen grymt motiverad till att gå upp så jag är i skolan vid 7:30 nästa lördag för att skriva en hemsk begreppstenta, tycker verkligen inte om tentor. Super skönt att vi inte i denna kurs har någon tenta..

Igår gick jag och nästan hela gruppen och fikade på FRÄCKA FRÖKEN efter att vi letat avhandlingar (hittade en avhandling som jag lånade och ska börja läsa i snart), satt kanske i en timme ungefär TACK LISA FÖR DEN VARMA CHOKLADEN =). När vi sedan skulle gå såg jag någon som jag tyckte att jag kände igen, och där satt min "bror" från musikal, min Björn, har inte träffat honom på flera år... Han hade en kompis med sig som kallades Dino. Skickade iväg de andra tjejerna, för jag hade en känsla av att jag kunde bli kvar en stund, vilket stämde bra, tror jag var kvar till 19.30-tiden... Men GUD vad härligt det var att träffa folk från förr, saknar ju verkligen mina pojkar från skolan. Trodde att vi skulle hålla ihop långt efter skolan, men det har hänt mycket sen dess, men ändå kändes det så skönt att kunna komma tillbaka till "gamla Roni" och få flumma så som jag bara kunde flumma ihop med de grabbarna, speciellt med Björn. DAMN I LOVE THAT GUY!!! Vi borde verkligen försöka få ihop oss igen och gå ut en sväng vi fyra, det vore så grymt underbart!!! Jag och mina pojkar <3

Försökte hitta en bild på mig och Björn, men kom på att de ligger antingen på den externa hårddisken (den har jag inte hittat nätkabeln till ännu), eller så finns det en utskriven bild i något fotoalbum, men de låg visst oxå nedpackade fortfarande, så vi får ta den bilden någon annan gång. Tänkte även att Anna kanske hade bilden, då det var hon som tog den, men hon var inte inne på msn just nu =S


Jag ska ta mig in i badrummet nu och tvätta håret, skulle ha gjort det imorse, men tiden räckte inte riktigt till... Så det får bli nu innan älsklingen kommer hem och innan vi ska åka till mamma, och innan mamma kommer förbi och hämtar saker här.

Men vi hörs, om inte innan veckan är slut så önskar jag er en trevlig helg =)
//Roni☆

Jag hade tänkt mig en sovmorgon...

2009-10-08 - 11:07:21

Nog sov jag fram till 10-tiden, men det var bara sista halvtimmen som jag sov...
Vaknade vid 7-tiden och lyckades då somna om igen,
sedan vid 8 började älsklingens klocka ringa för att han skulle upp,
somnade till några minuter för att sedan upprepa processen fram till 8.30-tiden då älsklingen gick upp.
Äntligen kunde jag somna om utan att höra hans klocka,
men då börjar de köra med en jävla grästrimmer utanför sovrumsfönstret,
så jag låg och försökte sova med det i bakgrunden...
Lyckades väl somna några minuter men ljudet var alldeles för störande,
och när det väl blev tyst så kom de med gräsklippare...

Ah, vilka puckon!!!

Nu ska jag uppdatera skolbloggen...
Sedan skolan vid 15-tiden, träffa gruppen och fixa!

//Roni☆

ÖNSKELISTAN

2009-10-07 - 12:06:44

ÖNSKELISTAN
Presentkort - kappahl, lindex, sf bio, skor, ikea, make up-store/face (har så de sminkar en och sedan får man plocka produkter), massage, hos Anki på FenixRelaxen för att fixa naglarna, hos Jessica på Evas Hårbod för ett fixa håret, och andra presentkort detta är bara lite förslag!
Spel - sällskapsspel och elektroniska spel (PS2, Wii, PC)
Väggljusstakar i svart smide
Disney-filmer (har en hel del så kolla med min sambo om vilka jag inte har)
Upplevelser - resor, föreställningar/shower, spa-upplevelser mm.


Det är inte så mycket på listan, men de som läst eller hört den tycker att sakerna är rätt bra...

Listan kommer att uppdateras om jag kommer på flera saker =)


Måndagen den 2 november fyller jag år, och jag har fått önskemål om att en önsklista ska upprättas...
Tänkte att genom att lägga den här har de flesta tillgång till den, och eftersom bloggen är länkad från Facebook så ska det inte vara svårt att hitta hit!!!

Jag vet att familjen kommer att gratulera mig på min födelsedag, men jag vet att det inte är många som har möjlighet att göra det en måndag, så ni är hemskt välkomna under helgen... Har väl tänkt mig antingen lördagen eller söndagen, vet dock inte vilken än... Ska kolla upp det och återkomma!!!

//Roni☆

LÄNKAR TILL MINA BILDER PÅ FACEBOOK

2009-10-07 - 11:42:57

Jag kommer även lägga in dessa under spalten till vänster under LÄNKAR!!!

Klicka på bilderna för att komma till de olika albumen!


LOGGFOTON


JAG & MINA UNDERBARA SYSKON


MIDSOMMAR 2009


BUSFABRIKEN MED NOVA


MAMMAS FÖDELSEDAG 2009


JENS 18-ÅRSDAG


KOLMÅRDENS DJURPARK MED NOVA


PARKEN ZOO MED THIAS


JESSICAS & DAVIDS BRÖLLOP


NATHALIES 2-ÅRSKALAS


LADIES NIGHT 2009


VÅR UNDERBARA KRYSSNING


Titta in ibland i länkarna här till vänster för att se om det kommit upp några nya foton =)

//Roni☆

Passar på under håltimmen...

2009-10-07 - 11:01:02
Fick en oförberedd håltimme, skulle ha verkstad i iDVD mellan 8-12, men var klara redan vid 9-tiden, så jag tillbringar den tiden hemma istället... Hann prata lite med Lina innan jag gick hem LONG TIME NONE SEEN!

Kommer göra 2 till inlägg efter detta, ett med länkar till mina bilder på facebook, och ett med min önskelista!

Nu ska jag köra en liten tillbaka blick...
Kryssningen...
Jag och min underbara fästman åkte på kryssning den 27/9 med Birka Paradise, vilket var kanon... Super mysigt och skönt att bara komma bort, bara älsklingen och jag. Vi åt en massa god mat och bara njöt, dock gick väl kanske lite väl mycket pengar åt på TaxFree-varor, men några julklappar blev klara på så sätt oxå ;) och det är ju aldrig fel... (bilder finns på facebook, och länk kommer i nästa inlägg)

Tisdagen den 29/9
Var sin sagt var på kryssning söndag-måndag, och sedan på tisdagen var vi både lediga, så det var super mysigt och trevligt... Vi hade Dumle hemma och tog en mysig promenad med han. Mycket av dagen tillbringade vi sedan med att arbeta med packa upp kartongerna hemma, blev sedan en sväng över till Karin och Patrik för att lämna saker som Karin skulle ha från kartongerna, och då bjöd de på kvällsmat.

För en vecka sedan ganska exakt...
Onsdagen förra vecka var det skola till en början med, och sedan hämtade Gurra mig från skolan och vi åkte till Nathalies dagis och hämtade upp henne, då Jejja hade kvällspraktik. Hon var jätte glad när vi kom och hämtade skrek "Lillen", och när vi hoppade in i bilen sa hon något som jag uppfattade som morsan, men det brukar hon aldrig säga, det är ju mamma som gäller. Efter en stund så kunde vi tolka det till "moster", så nu, efter ett bra tag, har även jag fått ett namn av henne. Och vem smälter inte när en liten underbar tös säger moster första gången...?! När vi kom hem så skulle vi gå och gunga, men det började spöregna så vi fick gå hem, blev vägen förbi affären för att handla mat, och sedan laga maten. Nathalie blev väl kvar till 21.30 ungefär eftersom Jejja slutade vid 21 och sedan kom och hämtade henne. Mys-tös det där!

Torsdag och fredag
Jag hade lagt in extra vfu-tid där eftersom jag var ganska mycket sjuk de första dagarna. Och när jag slutade på fredagen så träffade jag Jens i Haga och vi gick till Steffe för att boka tid för hans tatuering, men han hade tid först runt den 20 december och rekommenderade därför att han skulle komma på någon drop-in tid som han har varje torsdag. Han ska gå ner nästa vecka och se om han kan få en tid, hoppas att det går bra för honom!

Lördags
Då var det ju LADIES NIGHT som jag tidigare skrivit om, behöver väl kanske inte gå in mer på det eftersom det redan är gjort (bilderna därifrån har ju redan länkats, men jag gör det igen i nästa inlägg).

80-års kalas
I söndags åkte vi upp till Eskilstuna för att gratulera Gun (min morfars fru) på hennes 80-årsdag, hon fyllde år på måndagen, men det är ju svårt för folk att åka då när det är jobb osv. Var riktigt trevligt att träffa både morfar och Gun, och även alla andra där. Kul att Berit och Sten var där (mammas faster och farbror), har ju inte träffat dem på en evighet, och vi hade väldigt bra kontakt förr. Mysigt att träffa kusin Calle oxå, han är ju Novas enda kusin, och de funkade ju bra ihop. Även morbror Totte och moster Anki var kul att träffa, blir ju tyvärr inte så ofta... Sammanfattningsvis så var det väldigt trevligt!

I måndags var det skola för hela slanten, och igår (tisdag) var jag ledig =)
Blev mycket sega-tid hemma på förmiddagen, träffade sedan mamma och Dumle vid kunskapskolan och gick upp till Novas dagis tillsammans. Jag och Dumle väntade utanför medan mamma gick in och hämtade bruden. Vid 15-tiden skulle mamm tillbaka till dagis, själv, för typ utvecklingssamtal, så jag var hemma med Nova och vi läste böcker och kollade foton. Hittade ett fotoalbum från att jag var liten, och hon hittade mamma och var lycklig över att peka på henne. Sedan började hon peka på pappa och sa att det var pappa, vilket på sätt och vis är rätt, men ändå inte... Det är ju min pappa, men inte hennes pappa. Så jag förklarade för henne att det var Ove, då sa hon "Pappa Ove", men dock inte så tydligt kanske, men man hörde att det var det hon menade.
När mamma kom hem så gick vi ner till AH:s för att mamma skulle köpa gardiner, hon hittade gardiner så det var ju bra, nu ska jag bara ta mig över dit och se hur det blev i köket. När vi återvände hemåt så gick jag hem till mig. När Gurra kom hem så gjorde vi mat och njöt framför tv:n till NCIS, Desperate Housewives och Brother and Sisters.

Och idag är det som sagt var skola igen... men det har jag ju redan skrivit om!

2 nya inlägg kommer strax!!!
//Roni☆

Gick inte som planerat...

2009-10-07 - 00:31:51
Det blev visst inte någon uppdatering idag, har läst reflektionstexter och varit barnvakt idag, så dagen har löpt på bra iallafall...

Ska verkligen försöka ta tag i det, snart!
Detsamma gäller länkandet till mina bilder på facebook som jag lovat att fixa bra länge nu, men det ska komma, snart!

Ska försöka ta mig i sängen nu, börjar skolan imorgon klockan 8 så det kan behövas... Har verkstad mellan 8-12 och sedan 13-15 har jag vfu-seminarium, så det är de reflektionstexterna som jag läst idag, riktigt intressanta aktiviteter som tjejerna gjort!

Om allt går som planerat så ska jag göra ett försök till uppdatering imorgon efter skolan =)
Kanske lägga in önskelistan där oxå =)

GODNATT
//Roni☆

Uppdatering?!

2009-10-05 - 01:05:25
Nja, inte idag, men på tisdag/eller imorgon heter det väl kanske eftersom klockan är det den är... Sitter nu och lägger över lite bilder på facebook från Ladies Night som jag var på i går/lördags med mamma, Lena och Maud, super trevligt... (Klicka på den feta texten för att komma till bilderna)

Jag måste lägga in länkarna till andra bilder oxå, så ni har möjlighet att se dessa trots att ni inte har facebook, eller så skaffar ni det =)

Ska lägga in bilder från kryssningen oxå, men det blev inte så många pga att kamran blev kvar i hytten hela tiden, och i hytten blev det en massa flumm-bilder som jag inte tänker lägga ut, men bilder på hytten osv kan ni iallafall få se... Ska försöka lägga in de på tisdag oxå!

Är ledig på tisdag så det är därför jag hänvisar till den dagen hela tiden...
Då ska jag väl försöka lägga in min önskelista här oxå, eftersom det inte är så jätte lång tid kvar tills jag fyller, mindre än 1 månad =)

Ha det bäst!!!

Godnatt
//Roni☆
RSS 2.0