Oj, glömde en sak!!!

2009-09-23 - 18:10:18
När jag stod och väntade på bussen imorse till vfu-platsen så träffade jag Fia, min Fia!!!
Vi pratade en liten stund innan hennes buss till skolan kom, hon hade klippt sig och var jätte fin, vi ska försöka ses på fredag nästa vecka då vi båda slutar tidigt och snacka ifatt lite, ser verkligen fram emot det...
Hon ville först måndag eller tisdag, men då är jag ju iväg på kryssning, så det gick inte =( men på torsdag ska vi höras för mer planering!

Skönt att se dig gumman!!!
Har saknar dig!
//Roni☆

How did I get so tired?!

2009-09-23 - 18:06:55
Jag förstår inte, men det här med vfu tar verkligen död på mig, blir så otroligt enormt trött!

Imorgon ska jag efter vfu:n till mamma och umgås med henne lite, Nova ska få lite kramar oxå, saknar henne jätte mycket, min lilla trollunge! Har en massa trollungar på förskolan jag är på, men det är inte samma sak, de är inte mina trollungar!

På fredag ska jag försöka hinna ner på stan en sväng innan vi ska ut och äta med mamma och Kenta, vill ha en liten present till min fästman, men SSCCHHH säg inget till honom =)

Nu ska jag sätta mig och försöka koppla av, kanske spela lite Sims eller Spore innan älsklingen kommer hem, hans skulle handla mat och ta sig förbi apoteket på vägen hem!

Ha det bäst!!!
//Roni☆

Längtar längtar längtar

2009-09-21 - 18:29:35
...till helgen, GUD vad jag längtar till helgen!

Först och främst fredag då vi ska ut och äta med mamma och Kenta, ser verkligen fram emot det, ska bli så otroligt trevligt (hoppas jag)!

Längtar även till torsdag då jag ska till mamma efter vfu:n och umgås lite, då blir det lite Nova oxå och det är ALLTID mysigt!

På lördag blir det mest lugnt och skönt, plocka mer hemma osv, njuta av min underbara älsklings sällskap osv, och även packa lite. Kanske gratta Linnea oxå som fyller 17, får se om det blir så, men något ska man väl komma på, får ta det en annan dag annars!

På söndag ska vi på kryssning jag och älsklingen för att fira våra 3 år som förlovade, även om det var förra söndagen, men men, kunde inte åka iväg då... Så jag får vara med min underbara fästman hela lördagen, söndagen, måndagen och tisdagen... LÄNGTAR!!!


Hytten som vi bokat enligt hyttbeskrivningen på hemsidan... NAJZ!
//Roni☆

Helgen som gick för fort

2009-09-21 - 00:19:46
För att citera min kusin: "Veckorna går jätte fort framåt nu, men helgerna går ännu fortare!"

I fredags hämtade vi mina bröder vid 17.30-tiden och bar oss av mot Eskilstuna, när vi kom fram så åt vi pappas goda lasagne och njöt lite framför tv:n, sedan blev det att ramla i sängen och sova, vilket var oerhört skönt!
Innan sängen kollade jag mail osv från skolan, hade då fått mail av Bruze, läraren som skulle rätta texten jag pratade om ifredags, han kunde tydligen inte öppna mitt dokument skrev han så jag fick skicka det igen, så det gjorde jag, och han skrev att han skulle läsa det under lördagen.

Igår (lördag) var vi och gratulerade twinsen i Västerås, det blev tårta och tacos och lek i lekparken mm, mysigt mysigt! Åkte vid strax innan 21 hemåt mot Eskilstuna för att hämta upp Jens och käka lite mer, och därefter hem till Norrköping. När vi kom hem strax efter 0-tiden på natten så tog vi in tv:n i sovrummet och kollade på film och myste, gos gos... Kollade även skolmailen och It's learning, men inget svar om uppgiften från Bruze nu heller, så det var ju bara att vänta lite till!

Idag blev det en mysig och ordentlig sovmorgon! När vi väl tog oss upp så käkade vi lite och tog sedan en promenad runt strömmen, vi har sedan hållt på i vardagsrummet, och lite saker har försvunnit härinne (med saker menar jag kartonger), men det blev inte mycket, däremot så flyttade vi om och nu känns det som om det är lättare att ta tag i resten!
Pratade med underbara kusinen idag oxå, Pilla, alltid lika kul att prata med dig!!!
Nu hade jag oxå fått svar av Bruze såg jag, och jag var GODKÄND med mycket bra kommentarer, så det känns kanon, väl värt att vänta på!
Får se om jag lägger in hans kommentarer senare, orkar inte det just nu... Kanske imorgon eller inte alls, beror lite på om jag kommer ihåg det eller ej, men huvudsaken är att jag blev godkänd!

Nu ska jag ramla ner i sängen så jag orkar med vfu imorgon och resterande vecka!
Längtar oerhört mycket till på söndag då jag och älsklingen ska på kryssning =D
GODNATT

p.s. Fick reda på vad hästarna gjorde på min gata i fredags oxå, det är tydligen något firande av Holmen Paper eller något sånt de firar X antal år osv, därför har de hästarna som någon hyllning. d.s.
//Roni☆

Idag lyckades jag fånga hästarna och militärerna på bild

2009-09-18 - 13:23:53
...nu ska jag bara lista ut varför de rider omkring utanför min balkong...?!





//Roni☆

Äntligen är helgen här igen...

2009-09-18 - 11:39:45
... men det har gått sjukt fort, kanske pga att jag faktiskt har varit mycket sjukt!
Idag mår jag mycket, mycket bättre kanske var älsklingens fantastiska sätt att väcka mig på imorse för att säga heldå som verkligen gjorde susen, även om jag fick svårt att somna om... Gud vad jag älskar dig hjärtat!!!
Jag ska sätta mig och skanna en bok åt Lotti, och sedan packa en hel del, åker till pappa ikväll (som jag skrev igår). En dusch är oxå tanken att jag ska hinna, med... Och jag får inte glömma att springa ut med soporna, är så satans äckligt att komma hem efter en natt borta och mötas av en stank av sopor när man öppnar dörren till lägenheten, så allt ska ut!!!

Senast idag ska vi få svar på uppgiften som vi lämnade in för 2 veckor sedan... Jag sitter som på nålar och tittar på sidan gång på gång igen, men hittills har inget hänt. Fick meddelande om att senast fredag vecka 38 ska vi få respons, och det är väl fredag vecka 38 idag?! Jo, det är det!!!

Kanske borde ta tag i det nu, men har ärligt talat ingen större motivation...

//Roni☆

Veckan som har gått

2009-09-17 - 23:40:26
I fredags var det ju fest hos Lisa, trevligt trevligt... Mycket trevligt folk, om inte annat så var det kul att träffa tjejerna i gruppen lite utanför skolan... Gurra kom och mötte mig när det var dags att gå hem, så jag slapp gå hela vägen hem själv.

I lördags tog vi sovmorgon och hoppades hela dagen på att Johan skulle ringa och säga att bilarna var klara, men det gjorde han inte... Vi gick ner på stan en sväng och handlade ny datamus, så Bina du ska få tillbaka din. Sedan handlade jag träningsbyxor och träningsskor, en plånbok och en adressbok, najz! Thias kom förbi senare på kvällen tillsammans med Dumle och hämtade lite högtalare som han skulle ha, och installerade SPORE till mig på datorn.

I söndags blev det ännu längre sovmorgon, efter frukost och en del segande kom Gurras föräldrar hit och kollade på lägenheten och skjutsade oss sedan till Ö ryd så vi kunde hämta bilen hos Johan som hade hört av sig under dagen, sedan blev det grillat och gott sällskap där ute innan vi åkte hem och förberedde oss till dagen efter...

I måndags var det vfu, kommer inte gå in på det, det får ni läsa om på skolbloggen... Länk kommer senare i inlägget. Efter vfu:n så åkte iallafall jag och älsklingen och handlade lite och så blev det en sväng till Importören.

I tisdags vaknade jag vid 5:30 och hade en otrolig huvudvärk, skulle tippa på migränanfall, så jag fick ringa min vfu-plats och sjukanmäla mig, inte kul andra dagen, men jag vill ju inte gå och må dåligt hela dagen så jag inte kan vara med barnen helhjärtat. Tog oss iallafall iväg senare på kvällen till Ö ryd igen tillsammans med Sandra, Jejja och Nathalie och hämtade golfen hos Johan, och sedan skrev Gurra och sandra kontrakt på bilen.

Igår var jag på vfu:n igen och mådde kanon (mer om det i skolbloggen), efter det åkte jag hem till mamma och gick ut med Dumle och sedan till banken en sväng innan jag gick hem, väl hemma så började det klia i halsen och jag började nysa och näsan började rinna, så jag tillbringade resterande dag/kväll i soffan med en handduk under näsan.

Så idag blev det ingen vfu för mig och inte imorgon heller, lika bra att stanna hemma en extra dag, vill ju inte smitta barnen, räcker ju med att många av dem redan är snoriga och dana.
Imorgon åker vi till pappa, tar med oss bröderna grus upp, på lördag blir det Västerås för att gratta Twinsen, de blev 2 år idag...

See you later...


Klicka på bilden för att komma till min skolblogg!
//Roni☆

Äntligen är helgen här igen...

2009-09-11 - 16:06:50
Har varit grymt laddad för Lisas inflyttningsfest som är idag hela veckan, men just nu känner jag mig lite off... Skulle helst bara sitta hemma i soffan framför tv:n och mysa.
Men det känns inte rätt att NU säga att man inte kommer, även om jag är sjukt trött och omotiverad, kanske ger med sig när jag väl kommer dit. Blir det inte bättre kan jag ju alltid gå hem, jag är ju inte tvingad att stanna, men jag tror verkligen att det kan bli trevligt. Om inte annat så är det ju en chans att träffa nya människor.

Ska alldeles strax börja göra mig iordning, vet dock inte vad jag ska hitta på med varken hår eller kläder, sminket kommer när jag står där... Funderar på lite rock-a-billy-lugg och sedan bara försöka få upp volymen lite... Kläderna blir väl kanske jeans och något mer (haha fantasifullt).

Det var sista dagen i skolan idag på 2 veckor, på måndag är det vfu och jag ska vara ute i Svärtinge på en förskola där. Blir nog kanon det!
(måste komma ihåg att fixa busskort i helgen)

Nej, ska väl börja göra mig iordning, ska få åka med Malin och Eleonor bort sen, så det är skönt att slippa tänka på spårvagn dit iallafall. Om en stund kommer Jens och Nea hit och lånar lite film av sin privata dvd-ut-lånare!

Ha en underbar helg, så får vi se om vi höras innan den är slut!
//Roni☆

Ingen trevlig känsla på morgonen

2009-09-09 - 10:42:19
Vaknade för några timmar sedan och mådda bra men kände mig väldigt yr, jag somnade om och vaknade igen för ca 1 timme sedan och känner detsamma om inte ännu värre, har börjar komma ett illamående också och jag vet inte vad detta beror på...
Inget trevligt sätt att börja en ny dag...

Fick äntligen tag på min vfu-plats och jag ska börja min vfu på måndag, känns riktigt bra då min vägledare var väldigt positiv när jag ringde idag och sa att det skulle bli jätte kul :)

Nu ska jag försöka läsa lite innan det är dags för skola om 2 timmar.

Soo long
//Roni☆

Ska snart ramla ner i sänge

2009-09-09 - 00:10:56
I natt ska jag nog kunna sova, känner mig väldigt trött som det är nu, så det ska nog inte blir några problem.

Var och tränade med Bina idag på gymmet, blev ca 45 minuters motion och sedan promenad fram och tillbaka, från att inte röra sig typ något till det känns helt ok, man ska ju inte överdriva...
Kom hem och körde lite sit-ups och strechade innan det blev en otroligt skön och härlig dusch.

Nu väntar jag på att älskligen ska göra klart sin matlåda och sedan blir det att krypa ner i sängen...

God natt

"I might get lucky, but don't hope to much"
//Roni☆

Kanske skulle vara bra om man var ute i lite bättre tid?!

2009-09-08 - 11:00:18
Jag är långt ifrån bäst på att planera, men jag förbereder mig iallafall lite.
Om man ska läsa en bok tills på fredag, är det inte bra om man planerar så man iallafall har boken innan dess?!
Jag är sent ute eftersom jag inte kommit igång ordenligt med boken, men jag har den iallafall sen i början på kursen...
Hur tänker man om man bara ett par dagar (som igår och idag) kommer på att man behöver ha den och frågar då andra om den, då den inte hinner komma vid beställning... PLANERA KANSKE?!

Nej, jag menar inte att klanka ner på någon eller dömma någon, men jag bara funderar över det och undrar om det inte vore dags att börja förbereda sig lite...

Själv så ska jag väl förbereda mig med att ta mig igenom boken ifråga, för annars är ju det lika illa ungefär, eller kanske inte som att inte läsa boken alls, men iallafall...
Lyckades iallafall somna efter mycket om och men, tror jag kom i säng vid 4-tiden så jag är lagom pigg nu...
Har skola mellan 13-17 så det är ganska soft, ska iväg och träna sen med Bina, får se om det blir en sväng på gymmet eller om det blir en simtur... Kanske skulle vi satsa på gymmet idag, skulle kännas najz med lite träningsvärk imorgon =)
Misstolka mig rätt, men då känner man iallafall att man tränat...

Måste köpa nya träningsskor, eller ett par träningsskor, eftersom jag inte äger några... blir att använda rena uteskor, vilket inte är bra i längden, bl.a. för jag får skoskav av dem... Får smöra för älsklingen så vi kanske kan fixa det i helgen och köra ett pass ihop då kanske =)

Känns väldigt skönt att ha kommit igång med något, fick nästa lite ångest i helgen när det inte blev någon träning, men jag hann inte pga besök som skulle göras och tas emot och min inviduella text. Men idag blir det iallafall, och sen ska jag försöka komma iväg och simma på torsdag på dagen för sen vid 15.30 ska jag hämta Nova och ha hand om henne en stund, eller till Kenta kommer hem.
Nu ska jag hämta lite och stoppa i magen, sedan blir det att börja bearbeta sig genom boken Bland barn och datorer - Lärandets villkor i mötet med nya medier.

Vi hörs senare!
//Roni☆

Sömnlös i Norrköping

2009-09-08 - 02:18:40
Sitter återigen vid datorn då jag inte kunde sova, har legat i över en timme inne i sängen, kände att det var dags att ge upp...

Bina tyckte inte att jag skulle börja med en ny blogg, så jag stannar väl kvar med denna...
Dock vill jag verkligen ändra designen, skulle verkligen vilja lära mig detta, men vet inte hur...
Kanske kan min inriktning i skolan hjälpa mig med det, jag får väl kanske be Cicci om privatlektioner eller nåt...
Tror väl kanske inte att det egentligen är så jätte svårt, men jag behöver ju Photoshop, vílket jag inte har...
Kanske dags att införskaffa, eller så sitter jag i skolan och knåpar med det, finns ju tillgång till det där.
Nej, jag vet inte... men något ska väl bli gjort iallafall.

Sitter nu och försöker hitta någon snygg gratis design som jag kan använda så länge iallafall, men vi får väl se om det blir någon förändring... Ska leta vidare nu!

Hittade verkligen ingen bra design, blir till att fråga någon som kan hjälpa mig... Eller ännu bättre lära mig!


//Roni☆

En ny blogg?!

2009-09-07 - 16:39:26
Mina tankar vandrar mer och mer åt att kanske ta och skaffa mig en ny blogg, känner lite att jag behöver en nystart inom bloggandet, skolbloggen är mer aktiv än denna tyvärr. Men jag är grymt nöjd över min utbildning, och känner verkligen att jag hittat rätt, gruppen är kanon, men inte riktigt i samma klass som MUSKETÖSERNA, men de är bra då ni inte finns tillgängliga.

På fredag blir det inflyttningsfest hos en av tjejerna, så det ska bli skoj, ser fram emot det...

Nu ska jag ta och ta tag i lite disk och plockande innan Gurra slutar och innan vi sedan får främmande, en dusch skulle sitta fint oxå...

Men vad säger ni?!
en ny blogg?!
Ja eller nej?
//Roni☆
RSS 2.0