GRATTIS LILLEBROR!!!

2009-05-31 - 14:13:49
IDAG BLIR MIN LILLEBROR JENS HELA 18 ÅR!!!


18 år, jag kan fan fortfarande komma ihåg honom som 3-4 år, all den energi den lilla krabaten hade.
Men har har, även han vuxit upp och blivit en bra kille, en riktigt fin kille...
Hade han inte varit min bror och om han hade varit några år äldre så hade han garanaterat varit en kille i min smak!

Det är läskigt hur fort tiden går... Jag kommer ihåg när jag och syrran lekte med barbie och han kom in och ville låna en docka... Hans "action-man måste ju få ha en fru, hur ska du annars kunna få barn?!" Haha, då var han inte gammal!

Hur många gånger har vi inte skrattat åt honom när hela hans ansikte blir knallrött då han lyckats (återigen) trassla in sig i något jobbig situation... Haha, killen blir ganska lätt generad ;)

Jag och syrran har alltid sagt att han kommer gå hem hos tjejerna, för han ser ju bra ut, vi sa att han skulle bli en hjärtekrossare... Han blev så ledsen när vi sa det, för han ville ju vara en snäll kille, han ville inte krossa några hjärtan... Sedan tog det lång tid för oss att försöka reda ut vad vi menade så han skulle förstå...
- dock kom det sig att det kanske inte var han som var hjärtekrossaren, däremot så har en del flickor krossat hans några gånger... Men nu har har hittat Linnea som är en super go tjej, så henne hoppas jag att han håller fast vid (och att hon håller fast vid honom)!

Nu måste jag avsluta här efter att jag lagt in lite bilder, så jag hinner göra iordning mig själv och brorsans present innan vi ska iväg och fira honom!!!

GRATTIS LILLEBROR - här kommer en liten bild-nostalgi!

Jag tillsammans med min 1 dag gammal lillebror Jens (1991-06-01)
imorgon 18 år sedan!

Jejja, Jens och jag...
Här blir Jens 2 år... detta är med andra ord exakt 16 år sedan!

Jens & jag

En busig liten Jens

Jens spelar cooling - han lyckades väl bättre här än vad han gör nu =P

Alltid lika fåfäng ;)

Jag och Jens 2005 (tror jag att det var)

Vem trodde att Jens skulle passa i syrrans diadem?!

Jens och jag i julas (2008)

Jens ihop med sin flickvän Linnea (maj 2009)
//Roni☆

Min nya fina kamera

2009-05-28 - 20:17:56
I helgen köpte vi en ny kamera...
En Canon IXUS 95IS... tycker att den är lite extra fin pga färgen...
Jag tror jag har fastnat lite i en rosa period, men men, vi ska väl alla ha våra perioder i livet!



Nu ska jag bädda ner mig i soffan efter att ha tagit lite huvudvärkstabletter och kolla på film
och sakna min älskling lite som är ute och käkar med jobbet!

//Roni☆

Jag tror jag åkt på en släng av motivation!

2009-05-27 - 07:28:17
Fan tjejer, idag ska vi fan bli klara!!!
Vi får driva på fåren som fan!

Skulle vara skönt om vi kunde ha tiden imorgon till tentan och att vi kan vara lediga på fredag.
Delvis för Novas skull, eftersom lill-tossan är förkyld och lite hängig är det ju inte kul för henne att vara i skolan med mig, men då bör vi fan vara klara... Jag satt och jobbade med modellen igår, så den ska bara utvecklas nu och kanske få lite andra färger osv...

Idag kör vi tills vi är klara, känns nästan synd att jag måste springa iväg på eftermiddagen, men jag vill ju kolla på lägenheten, dessutom blir det ju inte så länge som jag blir borta.

Vi kollade på lägenhet igårkväll, på samma gård som Bina - NAJZ!
Lägenheten var helt OK, dock behöver den renoveras lite, iallafall badrummet som har stora hål i väggen och sedan skulle vardagsrummet behöva få lite nya tapeter iallafall... Ska ringa hyresbostäder nu när de öppnas klockan 8.00 och prata med dem om de kan tänka sig en renovering. Annars blir den direkt mindre intressant.

Men vi får se hur lägenheten som vi ska kolla på idag är, är den bättre är det ju skitsamma med den andra.
Jag tror att jag utifrån planlösningen gillar den vi ska kolla på idag bättre, men det är ju svårt att avgör bara sådär...
Något annat som är positivt är att den lägenheten är högre upp i huset och då slipper man ha en massa människor ovanför sig som ställer till och låter en massa. Jag hoppas lite på denna!!!

Nä, ska väl försöka ta mig för något, men jag vet inte riktigt vad - känns väldigt korkat att gå upp såhär tidigt idag när jag kunde ha fått sova lite längre... Men men, sova får jag göra när jag blir pensionär och inte ska springa till PRO, bingon, boulen osv... ;)
//Roni☆

Aj aj aj...

2009-05-25 - 14:10:21
Jag suger verkligen på det här!!!

Men till mitt försvar är det sjuuukt mycket i skolan, och inte bara där...
Det har varit konfirmation, födelsedagar och ännu fler födelsdagar, och vi ska nu tisdag och onsdag kolla på 2 lägenheter, hoppas att någon kanske faller oss i smaken och att vi kanske får en möjlighet till någon av dem, trots att vi har uppsägningstid på vår lägenhet. Hoppas på att det är någon som vill ha denna lilla håla =)

Någon som är intresserad av en 2:a i Haga Norrköping?
Månadshyran ligger på 4247 kronor och lägenheten är på 58 kvm (tror jag ska jag tillägga).
Nära till affär och både till 2:ans och 3:ans spårvagn.
Toalett med badkar.
Gratis parkering på gatan utanför, finns även parkering att hyra.
Tvättstuga i källaren.

Jaja, jag hoppas iallafall på att de andra kan vara intressanta och att vi får möjligheten att få någon av dem.

Nu ska jag sätta mig och läsa inför didaktiken och inför tentan!
Sedan när Gurra kommer hem så blir det att åka och handla mat.

Hoppas ni har det bra, och jag ska försöka återkomma snart igen!
//Roni☆

Jag bara tittar in...

2009-05-18 - 15:21:23
Som Pilla kommenterade förra inlägget, jag har tagit en paus från bloggandet...
Det är inget medvetet val, det har bara blivit en hel vecka utan något skrivande, bland annat för att tiden helt enkelt inte räckt till, min tid räcker inte till...
Jag skulle behöva ca 12 timmar till på dygnet, men det skulle jag inte orka med...

Jag vill iallafall be om ursäkt för att det dröjt sen sist, och jag måste väl kanske erkänna att orken till att sitta vid datorn just nu är något som kommer i senare hand. Nu måste jag lägga fokus på så mycket annat, men jag hoppas att det snart lugnar ner sig, och då ska vi gå igenom vad som hänt och kommer att hända!!!

Nu ska jag ta en power-nap innan jag ska sätta mig och läsa lite...
//Roni☆

I need a break...

2009-05-12 - 13:28:44

från mitt läsande inför uppsatsen. Har haft ett antal avbrott nu pga att ögonlocken blev för tugna, och då tappar jag bort mig hela tiden... Så du tar jag en liten paus!

Igår var det ju skola, som jag skrev i förra inlägget. Träffades i minigruppen (jag, Bina och Lina) och satte ihop våran text, idag går den runt mellan oss så vi får fixa iordning det sista i den, eller den är väl egentligen klar, bara lite finslipning...

Efter lunchen igår träffades vi hela gruppen, planeringen var att alla skulle vara klara med sin text, och att vi då skulle sätta ihop det, men så var inte fallet... Jag kan inte säga hur klara de andra var, men vi kändes oss iallafall relativt klara, vill bara kolla igenom det lite innan det sedan skickas in... Men men, så vi fick inte ihop den delen igår då alla inte var klara...
Planeringen var oxå att vi skulle ha kommit igång med skrivandet av själva ämnet, men det gjorde vi inte heller, utan vi kom så långt att vi planerade vem som skulle läsa vilken bok. Vi hann inte ens klart med det innan folk började stressa vidare med att planera nästa gång...
KÄNDES OTROLIGT NÖDVÄNDIGT ATT GÖRA EN DAGSORDNING NÄR VI HOPPADE I DEN SOM BARA F*N!!!

Räknade med att vara i skolan hela dagen idag oxå och jobba med uppsatsen, men så blev det inte, tror jag har något svagt minne av att vi skulle hålla denna dag öppen för uppsatsen, men jag kan ta fel... irriterande iallafall!!!
Efter mycket OM och MEN så blev det iallafall bestämt att imorgon när vi SKA ses så SKA följande saker vara klara:
- den egna texten som vi skriver i minigrupperna, den SKA vara HELKLAR!!!
- och att vi ska ha läst den boken som blev bestämd igår att vi skulle läsa och sedan ha skrivit ihop lite punkter till den som vi kan ta med i uppsatsen!!!
Sedan skulle vi ta upp saker, om vi hade något, som skulle med till tvärgruppsmötet som Isabell och Elma ska gå på imorgon eftermiddag, gick väl sådär. Kändes som om det hela tiden hamnade på sidospår och jag såg hur irriterad Isabell blev, och jag förstår henne!!!

När vi var klara så åkte jag hem, kollade igenom vår del och skickade den till Lina.
Mamma ringde och kollade om hon fick ta vägen förbi på vägen hem och ta en kopp kaffe hemma hos mig, och självklart fick hon det... Hon kom vid 16:45 och åkte väl vid 18-tiden tror jag nästan att klockan hann bli...
MEN DET VAR JÄTTE TREVLIGT MAMMA!!!

Vi åkte då iväg och handlade lite, jag hittade ett par skor på Din sko som jag vill köpa till Thias konfirmatio, pumps men med lägra klack än de som jag har hemma... Inne på Maxi hittade jag även ett par ballerinaskor som min sambo var gullig och köpte åt mig, tänkte inviga dem idag när jag ska hämta Nathalie från dagis... Ska ta en bild på skorna oxå sen så ni får se dem!!!

Vi handlade mat för veckan oxå på Maxi, och åkte sedan hem och käkade lite tea och macka bara, och segade lite framför tv:n innan det blev sängen.


Idag tog jag en liten sovmorgon, vilket tydligen inte hjälpte speciellt mycket, gick upp vid 9-tiden och satte mig och kollade runt lite på mailen, facebook mm... Sedan så har jag läst och läst och läst, det tar en stund att läsa när ögonlockar ramlar ihop hela tiden :P

Känner mig lite delad till texten, den är bra, men det känns som om det mer handlar om tal, läs och skrift i samhället än vad det handlar om hur man ska hjälpa de som har problem med dessa saker. Men det kanske finns mer i slutet av texten. Jag har hittat bra saker så allt är inte negativt, utan jag tycker att den är helt ok.


Nu ska jag försöka ta mig igen resten av den (den är ju inte lång), så jag kanske kan vara klar med det när jag ska hämta Nathalie så jag slipper sitta med det ikväll...


GRATTIS TILL MIN FASTER AGNETA PÅ HENNES FÖDELSEDAG!!!

//Roni☆

Min helg var alldeles för kort...

2009-05-11 - 07:50:22
hela helgen har gått i ett. Därav har jag inte hunnit med att uppdatera bloggen, fast ni vet ju redan vid det här laget att det inte blir många uppdateringar under helgerna... Får köra en nu!!!

Fredagen (sen sist jag skrev)
Tog mig till skolan och träffade gruppen, gick igenom vår redovisning och därefter så gick vi och hade seminariumet, det gick bra och dessutom gick tiden ganska fort, så det var skönt.
Efter skolan gick jag och hämtade en bok på biblioteket som jag hade beställt, och därefter gick jag och Bina ner på stan och fikade lite. Vi hade tänkt oss en mysig stund på någon uteservering, men det tyckte inte vädret som blev jätte kallt och mulet... Blev iallafall Lindahl's, där vi mötte på mamma, Nova och Madde, så vi slog oss ner hos dem en stund innan de skulle gå... Sedan blev det en massa prat innan vi bestämde oss för att det var dags att röra sig hemåt.
Jag tog spårvagnen hem, och väl hemma så blev det att sega lite, minns faktiskt inte exakt vad jag gjorde, men jag har ett svagt minne av att YOUTUBE var inblandat...
Det blev inget SMULTRONSTÄLLE då Gurra inte fick tag i Tobbe som vi skulle åka dit med, så vi utnyttjade tiden till att åka och handla inför lördagen när Gurra kommit hem från jobbet...
När vi sedan kom hem så gjorde vi iordning en kyckling- och pastasallad, som vi käkade samtidigt som vi kollade på TWILIGHT som jag lånat av Tina, den var riktigt bra, kan faktiskt tänka mig att se de kommande filmerna i serien oxå, samt läsa böckerna... Men jag tänker inte bli lika inne på det som Tina och Lina!!!

Skickar med två bilder som jag tog i fredags oxå när jag satt och väntade på att Gurra skulle komma hem, satt i min egna lilla värld och vaknade plötsligt upp och såg hur mörkt det var, plus att jag såg Binas kommentar på msn där det stod något och att det blivit mörkt... Kollade ut och, det var verkligen mörkt...
Tog en bild, vände mig sedan om och hörde hur det bara smattrade till, och sedan var det blött ute, men ser det inte så bra, men om man tänker på att huset speglar sig i gatan så kan man ju tänka sig att det är ganska mycket vatten där...
Är nog lite glad över att det inte blev någon resa till SMULTRONSTÄLLET...


Lördagen
Jag hade väl kanske tänkt mig en liten sovmorgon, men vi var uppe, eller rättare sagt vi vaknade vid 10-tiden, men dröjde oss kvar i sängen ett tag. Många anser att 10 är en jätte sovmorgon, men de som känner mig och min sambo borde oxå veta om att 12, då kan vi börja prata sovmorgon...
Vi tog oss iallafall upp och käkade frukost, och sedan satte vi igång att röja lite hemma, Gurra var gullig och diskade och dammsög, jag tog bort påskriset (illa, men det är sant, det försvann först i helgen), gjorde tzatsiki och plockade iordning en massa...
Vid 14-tiden (tror jag) kom Thias hit, och vi spelade lite MEXICAN TRAIN innan vi började göra iordning maten. Jens och Nea droppade in vid 16-tiden, nästan lagom till maten... Vi käkade TACOS  och hade super trevligt, synd bara att de två sistnämnda var tvugna att dra efter maten, då de skulle på bio, men vi fick iallafall ha kvar Thias, och Dumle som hade kommit med honom...
Vi spelade klart MT och fortsätta sedan med MONOPOL-VÄRLDENS UNDERVERK, tyvärr hann vi inte spela klart utan fick lämna det framme och strax innan 23-tiden skjutsa hem Thias och Dumle...
Vi tog därefter en dusch och ramlade ner i sängen...

Söndags (igår)
Vaknade även denna dag vid 10-tiden och tog oss upp något tidigare än dagen innan. Blev inte så mycket till frukost, Gurra tog en tallrik fil och jag ett glas juice, sedan gjorde vi oss iordning och åkte till mamma.
Vi skulle käka där vid 12-13-tiden tillsammans med dem plus Gurras mamma och pappa, de fick även med sig 2 små tjejer (Gurras systerdöttrar), maten var verkligen kalas god!
Kiki och Lasse var ganska snart tvugna att röra sig, då Tuva och Siri skulle hem, och det är ju en bit att åka med de små...
Vi rörde oss hemåt strax därefter, tog med oss grabbarna hem och vi fortsatte spela MONOPOL, Jens fick ta över mitt jobb som bankir, vilket slutade med att jag förlorade...
Sedan körde vi lite MT, och Jejja och Nathalie kom upp en sväng. Vid 20-tiden började alla röra på sig, vi skjutsade hem grabbarna och åkte sedan ner till Leons för att få tag i något att stoppa i magen, sedan blev det att sega framför tv:n, och därefter sängen...

Tyvärr så är jag otroligt trött idag, och har verkligen ingen som helst lust till skola...
Längtar verkligen till sommaren nu, då man inte måste upp på samma sätt, förhoppningsvis blir det lite mer sömn under veckan och i helgen...

Nu ska jag packa iordning mig till skolan...
Ska ha med mig datorn och böcker, så det blir kul att släpa på allt :S

Hörs senare...
//Roni☆

Goooodmorgon!!!

2009-05-08 - 09:59:52

Jag har varit vaken i ungefär 1 timme nu, och kan ju erkänna att jag fortfarande är seg, men garanterat mer pigg än vad jag var igår...
Underbart att vakna och se solen när man går upp, hoppas att den håller i sig idag...
Idag är det inte mycket skola, vilket ska bli skönt, ska träffa gruppen 12:45 så vi hinner gå igenom gestatningen innan vi har seminariumet, sedan är det gestaltningsseminarium och därefter slut för dagen =)
Och det gör ingenting om jag ska vara ärlig!!!

När Gurra slutar ska vi eventuellt till SMULTRONSTÄLLET med kompisar och mysa lite, och käka massa glass... Fast vi får se för Tobbe som vi ska åka med har vi inte pratat med på säkert en vecka, så man vet ju inte om planerna har förändrats... Hoppas på att de inte gjort det, skulle vara mysigt!

Nu ska jag leta upp lite frukost känner jag, och börja se till att få ihop allt som man ska ha med sig, vilket juförsig inte är mycket, men iallafall, lika bra att vara förberedd!

Hörs senare

//Roni☆

Gäsp...

2009-05-07 - 22:50:49
Min dag började 04:45...
och jag är helt väck i huvudet efter denna dag. Jag vaknade och gjorde mig iordning för att åka iväg till mamma, åkte med spårvagnen som gick 05:25 från vidablick, kom sedan hem till mamma sedan vid 05:40...
Hon och Kenta var vakna då, och vid 6-tiden så åkte de iväg, efter att mamma hade väckt grabbarna. Jag och grabbarna käkade frukost ihop, och någonstans runt 7-tiden vaknade Nova och ville komma upp...
Vid 8-tiden så blev det lite frukost för henne, och sedan började vi göra oss iordning och Lina kom förbi precis innan vi skulle röra oss ner mot skolan, blev bara en sväng förbi Hemköp på vägen...

I skolan...
jobbade vi med gruppen med att slutföra redovisningen inför gestaltningsseminariumet imorgon, och det gick riktigt bra tycker jag!!!
Tack Isabell för de fina bilderna som du tagit och redigerat!!!
Tack Lotta för powerpoint-presentationen som du jobbade ihop!!!
Det är dock svårt att ha alla delaktiga och inne i arbetet när man är 8 stycken som ska göra 1 sak, men det gick, och jag hade en del jobb med att ha koll på Nova...
Men vi jobbade på bra och var klara redan vid 12-tiden, trots att vi sågs först vid 10...

Lunchen och tiden med brudarna...
jag, Nova, Tina och Bina gick från skolan och gick förbi Kungsgatans kebab & pizzeria och köpte lite lunch till oss, Nova hade mat hemma som var klar, bara att värma på... Vi gick hem till mamma och käkade maten, dock var Nova mer intresserad av min kebabrulle än av sin mat, vägade dock inte ge henne det då det var stark sås i, men hon fick smaka lite av brödet som tydligen blev väldigt populärt. Men hon var lite för trött, mitt under måltiden så somnade hon faktiskt i sin barnstol, och vägrade låta mig lyfta bort henne därifrån, och sedan sov hon stenhårt tills jag försökte få på henne mer kläder för kommande aktivitet...
När vi ätit klart så gick vi en promenad med Nova och Dumle, blev lite regn då och då, men det gick bra ändå, dock så somnade inte Nova om...
När vi kom hem blev det en liten fika med brudarna + Jensa som droppade in efter att ha avslutat dagens skola...
Efter en stund kom Matthias hem tillsammans med Lukas, men de drog efter en liten stund hem till Lukas istället, och Jens drog iväg för att möta Nea.
Strax därefter drog Bina, och därefter Tina... vid den tiden hade Kenta kommit hem, och även Jens och Nea.
Vid 17-tiden kom mamma hem och det blev lite kvällsmat, Stefan (Jens kompis) droppade in oxå, sedan drog de och Nea för att gå upp till Grabbhalvan...

Grabbhalvan...
Gurra mötte upp mig, Nova, mamma och Kenta utanför hos mamma, sedan hade vi sällskap upp till Folkparken för att kolla på när Jens och Stefan sprang i mål...
Stefan hade tagit över Kentas startnummer då Kenta har varit dålig och därför inte kunde springa loppet. Han kom in ganska långt innan Jens... lyckades dock inte hitta några resultat någonstans på nätet, utan det får komma senare....
När du sprungit klart så blev det att röra sig hem till mamma för att hämta saker och sedan blev det hemfärd...

Äntligen hemma...
Så nu är man äntligen hemma, eller det har jag varit sen strax efter 20:00, men vi skulle försöka kolla på film och jag somnade, så vi gav upp det, och nu har jag lagt in bilder från dagen, och nu har jag uppdaterat dagens blogg... Nu ska jag bara lägga in bilder, sedan blir det sängen... Skönt att man inte börjar förrän 12:45 imorgon, så jag kan hinna få lite sovmorgon, annars kommer jag vara död. Är inte van vid att vara vaken från 5 på morgonen, denna dag har varit lång...
Nej, nu ger jag upp...

Här kommer bilderna från dagen...
GODNATT!


Nova i väntan på att vi andra skulle få våran mat.

Nova var så trött av att umgås med oss tjejer i skolan att hon somnade vid maten.
Bina sitter och filosofierar under en fikastund.

Nova käkar en majsbåge som fikabröd.

Tina försöker lista ut hur Novas vovve fungerar.

Jens laddar upp med lite youghurt och en fika inför GRABBHALVAN.
Stefan och Jens är trötta efter att ha sprungit GRABBHALVAN.
Stefan sprang snabbare men var ändå piggare än vad Jens var, kanske beror på att han kom in tidigare så han hade hunnit vila lite innan Jens kom in. Kenta fick en bra tid detta år =)
//Roni☆

GRATTIS BLOGGEN 1 ÅR!

2009-05-06 - 22:10:12

GRATTIS GRATTIS
IDAG ÄR DET 1 ÅR SEDAN SOM JAG STARTADE MIN BLOGG
1 ÅR SEDAN SOM JAG SKREV HÄR FÖR FÖRSTA GÅNGEN!!!


Jag vet att jag nu i ett par dagar har lovat att uppdatera helgen som varit, och nu så ska det komma... Jag hade tänkt börja där jag slutade senast jag skrev ordentliget, och det var i torsdags då jag satt hemma och väntade på att min sambo skulle komma hem så vi kunde åka iväg till hans syster och fira valborg...

Torsdag (valborg kvällen):
min sambo kom hem och vi drog en sväng till systemet och köpte på oss lite cider och sedan hem och fixa oss och plocka iordning allt så vi kunde åka iväg med spårvagnen till Karin och Patrik. Vi kom dit och det sattes igång med grillande mm, super god mat blev det! Efteråt bjöd de på glass, maränger, bananer mm, super mumsigt!!! Och därefter blev det lite Mexican Train innan vi bestämde oss för att åka hem, fick skjus av Jojo som bor här i närheten så det var skönt att slippa åka spårvagn eller att gå... När vi kom hem så blev det sängen mer eller mindre direkt....

Fredag (1:a Maj): vi vaknade och försökte ta oss upp ganska skapligt, då vi skulle vara hos mamma vid 12:30 för att ha sällskap upp till södra promenaden för att kolla på Majtåget... Jag vet inte riktigt vad som hände, för vi hade tänkt att komma iväg tidigt så vi kunde ta en promenad till mamma, men det slutade med att vi fick ta bilen och ställa utanför henne då vi blev så sena innan vi vara klara hemma...
Vi kom iallafall dit, kanske någon minut sent, men iallafall. Sedan gick vi upp till promenaden och kollade på MC's och bilar, tyvärr så låg solen mot oss hela tiden så det gick inte att ta kort på dem, men jag fick lite andra bilder från utestunden... Tyvärr så råkade jag även ut för att bränna mig rejält i solen i u-ringningen, så jag fick vara röd i ett par dagar :( Här kommer nu iallafall lite bilder från Majtåget...

När det sedan var klart gick vi hem till mamma och där tog vi en liten fika, innan vi sedan började med maten. Jens och hans flickvän Linnéa var oxå där. Super trevligt var det... Vi käkade sedan, grillat med stekt potatis, tzatsiki och grillade grönsaker mm, super gott var det kan jag säga...
Vid 21-tiden skjutsade jag, Gurra och Jens hem Linnéa då hon skulle iväg dagen efter, sedan blev det en snabbvisit hemma hos oss för att hämta spel. Åkte sedan tillbaka till mamma och hon, jag och Gurra spelade Mexican Train, de andra (Jens och Kenta) var för sega och gick och la sig, Nova sov redan sedan tidigare...
Tror inte att vi kom hem förrän vid 4-tiden nästan, så då blev det verkligen bara att ramla ner i sängen...
Här kommer lite mer bilder som togs när vi var hemma hos mamma...

Lördags: vi gick upp ganska skapligt även denna dag, men idag hade vi andra saker i tankarna. Vi käkade frukost och åkte iväg till mamma för att hämta upp Jens, och sedan tog vi vägen mot Linköping och sedan vidare till Ljungsbro för ett besök på Cloetta, där det blev X antal askar godis... Sedan en snabb-tripp till Biltema och sedan vidare till Sörping för att käka lite god glass, vi hade siktat in oss på Smultronstället, men det var för mycket folk, så vi bestämde oss för gå till Konfekthörnan istället.
Sedan skjutsade vi hem brorsan och begav oss därefter hem till Gurras föräldrars hem för att tvätta bilen, de var inte hemma utan tillbringade helgen i Hycklinge, så det gick väldigt snabbt därute, men det var inte vidare socialt, men iallafall...
När vi kom hem sedan så lagade vi iordning lite mat och därefter åkte vi in till Filmstaden för att kolla bio. Blev Fast and Furious, måste väl säga att det var Gurra som valde film, men vem säger inte ja till att få kolla lite på Vin Diesel?! Hur som helst så tyckte jag att filmen var riktigt bra iallafall!!!
När filmen var slut åkte vi hem och började spela lite Disney-monopol, orkade inte avsluta det så vi gick och la oss, kanske lite för sent om jag ska vara ärlig...


Söndags: vi började dagen med en sovmorgon, vilket var oerhört skönt!
När vi sedan vaknade drog tiden iväg och vi käkade en brunch på Max, vilket jag tyvärr måste erkänna inte var någon höjdare, inte för att jag inte tyckte att det var gott, utan för att det helt enkelt inte var så som jag hade tänkt mig... Sedan tog vi en sväng till Söderköping för att besöka Smultronstället, vilket vi denna dag oxå gjorde, och riktigt mumsigt var det oxå... Sedan åkte vi och handlade och därefter hem för att laga mat Slottstek med klyftpotatis och morätter och sås, maten blev ruskigt god och därefter spela klart monopol... Sedan blev det sängen...

Måndags: åkte jag med Gurra vid 8:30 till skolan, vilket jag sedan redan skrivit lite om... Jag avslutade det inlägget med att Bina kom och då var jag lite social med henne, och efter en liten stund kom Lina. Vi gick och tog en fika på Lindahl's och började diskutera vår del i uppsatsen, sedan gick vi till biblioteket och letade lite bland litteratur.
Klockan 13 var det studiebesök på Folkparkskolan, det var intressant, dock lite långdraget, men jag gillar att höra om deras annorlunda undervisning. De är influerade av Bifrost som tillhör en dansk-friskola-pedagogik, så det är väldigt intressant att höra om. Nu är de inte på samma nivå som den danska friskolan än, då Folkparkskolan är en kommunal skola och drivs utifrån det, men de använder delar av bifrost-pedagogiken...
När studiebesöket slutat blev det ett samtal med Jocke på mobilen under vägen hem...
När Gurra kom hem så åkte vi till Maxi och handlade inför veckan. När vi kom hem så käkade vi och därefter så blev det att kolla lite på GALENSKAPARNA AFTER SHAVE, innan vi sedan ramlade ner i sängen...

Tisdags (igår): var väl kanske något av en repris på dagen innan. Morgonen började på samma sätt, jag åkte till skolan med Gurra och väntade där på Bina och Lina, när de kom fixade vi iordning våra vfu-papper och lämnade dem i Britts fack. Därefter gick till till stadsbiblioteket och och la upp en röd tråd så vi har något att utgå ifrån när vi skulle börja hålla på med uppsatsen, därefter tog vi en lunch på Kupolen.
Klockan 13 var det studiebesök på Norrköpings konstmuseum, det var väl helt OK, men jag hade nog hoppats på lite mer...
När det var slut så mötte jag upp Anna, som gick i samma klass som mig på musikal (gymnasiet), och vi tog en fika på Kupolen. Hon tog några bilder på oss som jag hoppas att hon kanske skickar över till mig... Hur som helst så var det jätte trevlig att träffa Anna, vi hade en massa att snacka om märkte jag. Super trevligt!!!
Gurra hämtade mig sedan efter att han hade slutat, och vi åkte hem och fixade mat. Jag skrev iordning det jag skulle skriva om Piaget till uppsatsen... Sedan blev det att sega framför tv:n och Desperate Housewives, Christine och Brothers and sisters innan sängen kallade...

Idag har det varit heldag i skolan....
Dagen började klockan 8 med resurstillfälle inför den individuella texten (hemtentamen) som ska skrivas, det slutade ganska tidigt så vi gick sedan till Ica och handlade lite mums...
Sedan hade vi intro till Kursseminariumet, så nu känner jag att jag kanske har lite mer koll iallafall...
Därefter var det lunch, vi gick till Hemköp och köpte lunch och gick sedan ner till Gropen och käkade.
Sedan droppade de andra tjejerna in och vi gick igen en massa saker om uppsatsen och andra gruppsaker så det känns helt OK just nu!
När vi slutade så gick jag hem till mamma och umgicks med mamma och Nova en massa, så det var mysigt!
Tog spårvagnen hem sedan och började med maten så den var i stortsett klar när Gurra sedan kom hem, så då käkade vi och sedan har vi kollat på tv, Room Service, Grey's Anatomy och nu är Fråga Olle igång...

Men nu ska jag avsluta här och hoppa in i duschen, och sedan blir det nog sängen ganska snart, för imorgon ska jag vara hemma hos mamma klockan 6 på morgonen, ska ha Nova hela dagen så det ska bli mysigt. Sedan blir det lite skola oxå, men då får Nova vara en stor flicka och följa med, det är ju bara gruppen som ska ses iallafall!

Nu känner jag mig nöjd med min uppdatering, har fått in en massa text och en massa bilder.
//Roni☆

Are way too tired...

2009-05-05 - 23:01:20

Ledsen, men jag är otroligt trött, jag hade verkligen tänkt skriva igår och sedan idag, men dagarna har bara flugit iväg, så imorgon SKA jag skriva.
Jag ska skriva om helgen och veckan som har gått än så länge, and so on...

Jag ska försöka lägga mig alldeles strax, imorgon blir det antagligen en heldag i skolan så det är lika bra att ladda upp med en god-natts-sömn...

Men imorgon kommer min uppdatering!

THAT I PROMISE YOU!!!


GODNATT

//Roni☆

Sitter i skolan...

2009-05-04 - 08:59:06
och väntar på att Lina och Bina ska komma hit, så vi kan kolla ihop oss lite på vår del i uppsatsen...
Inte hel roligt väder ute idag, saknar solen från helgen, även om den brände mig rejält...
Men vi behöver väl kanske mulna dagar oxå för att uppskatta de soliga på rätt sätt...

Jag tänker inte sätta mig och skriva om helgen, orkar inte det just nu, dessutom har jag bilder som ska in där med så vi låter det vara tills ikväll...
Jag kan ju dock säga att helgen har varit väldigt social, vi har inte haft mycket hemmatid... Igår var vi visserligen mest bara med varandra, men det betyder ju inte att vi varit hemma bara... Kom på igår oxå lite chockande att vi inte haft tv:n igång sedan i onsdags =S Det måste fan vara rekord!!!

Fick skjuts av Gurra idag, han släppte av mig nere i NorrTull och sedan gick jag upp och förbi Hemköp...

Nu kommer Bina

Hej då!
//Roni☆
RSS 2.0