Hahaha, mjukstart?!

2009-11-23 - 14:19:31
Bullshit, denna måndag var allt utom en mjukstart...
Barnen har verkligen pressat sig själva till kanten för att reta varandra, ändå var det bara 7 barn idag, men en del kan verkligen konsten...
Men i grund och botten så beror det nog på att inte sov inatt, det var så fruktansvärt varmt och jag kunde verkligen inte somna... kollade på klockan sista gången strax efter 4-tiden imorse och sedan ringde klockan 5.30 för då var det dags att gå upp =S
Men som det ser ut nu så blir jag iallafall kanske ledig på måndag förutom att ha hand om Nova lite, så det blir ju nice =)

Nu ska jag snacka lite mer med syrran =)
//Roni☆

En sån skön och lugn helg...

2009-11-22 - 23:39:43
Godkväll, snart dags för sängen, för imorgon blir det tidigt till vfu:n. Gurra ska skjutsa mig ut till Svärtinge innan han börjar jobba kl 7, så jag är väl därute vid 6-6.15-tiden... men å andra sidan så slutar jag vid 12.15 så det är ju skönt med något av en mjukstart så här efter en lugn och skön helg :)

I fredags var det vfu, påbörjade ett foto-projekt med barnen som jag ska fortsätta med imorgon, måste köra på lite imorgon så jag hinner med allt. Jag skulle ha slutat vid 15.20-tiden, men jag fick sluta redan vid 14, så Gurra kom och hämtade mig då, kändes både skönt och mysigt att få träffa honom efter att han varit borta i över 1 dygn. Under kvällen sen blev det att åka och handla och göra plankstek som vi käkade till Dobidoo =)

Igår var det lördag och vi kände att vi både förtjänade en sovmorgon, efter att ha sovit ut så gick vi till biblioteket och lånade en bok med Pippi Långstrump som jag ska läsa på förskolan och sedan en ljudbok med Emil i Lönneberga som barnen ska få lyssna på. När vi kom hem så käkade vi frukost, och sedan blev det en hel del slappande, sedan gjorde vi Play'doh-lera som Nova ska få leka med på fredag, men vi var tvugna att inleda den (bilder kommer nedan från våra konstverk), sedan blev det mat och The Proposal, därefter lite mer allmänt segande innan sängen kallade.

Idag gick vi upp något tidigare, och sedan bort till Fenix Relaxen (för min del alltså, efter lite frukost) för att sitta nagelmodell för en av Emilys elever, så nu har jag fått nya fina naglar... GRATIS =) aldrig fel. När jag var klar så blev det att handla lite och sedan hem och fixa mat. Har skrivit en lista över Things to do before X-mas, jag känner mig själv så det är lika bra att vara ute i god tid så man blir klar och hinner med allt utan att springa in i väggen på vägen till målet =)
Skrev ut utvecklingsplanen idag oxå så jag kan ta med den till vfu:n imorgon. Imorgon blir det även att skanna en massa, och dessutom måste jag komma igång med allt som jag lagt åt sidan så länge, men imorgon tar vi tag i allt igen =)

Nu ska jag avsluta här och se om vi kan hitta någon enkel lunch tills imorgon, sedan blir det sängen.

Ha det bra och Godnatt!!!

Mina konstverk


Gurras konstverk


Vårt gemensamma konstverk
//Roni☆

Dax för en uppdatering kanske?!

2009-11-19 - 23:25:11
Hej hej och godkväll!

Hur är det med alla människor där ute?
Här är det relativt bra, kanske inte kan påstå att det är toppen, men jag lever och förhoppningsvis mår snart kroppen bättre oxå, är så otroligt utmattad hela tiden bara känns det som!
Men men, nog om det...
Ska försöka ge en lite uppdatering på vad som hänt sen sist... EN HEL DEL!!!
Mycket skojsigt har hänt. Och jag får gå tillbaka ca 2 veckor (kommer bara ta upp saker som känns intressanta för mig att berätta om)...

Lördagen 7/11
Det blev en sväng till Linköping denna dag för att i första hand besöka Biltema, behövde nya vindrutetorkare och sedan var vi skyldiga svärfar 2st stabiliseringstag till extraljusen. Men man kan ju inte åka till Linköping utan att besöka IKEA =) Så det blev en sväng in där oxå, en billig sväng faktiskt, tror vi kom därifrån med bara ett kvitto på 170-180 kronor, måste vara nästan rekord... Vi köpte en kruka, lite glödlampor och snappsglas, tror att det var allt om jag ska vara ärlig! Tillbaka i Norrköping så blev det en sväng ut till Maxi, eller Ingelsta shopping som det heter nu, in på H&M och köpa mössa och vantar. Sedan hem och sätta igång kaffe till pappa, farmor och farfar som var i stan och skulle komma över på besök. Känns sorgligt när man börjar märka hur gamla farmor och farfar börjar bli, de är lite virrigare än den syn man hade om dem =( men men, det är väl så när man börjar närma sig 80 kanske... De är iallafall världens underbaraste farmor och farfar =) <3

Söndagen 8/11
Det blev en lite tripp upp till Eskilstuna för att gratulera pappa på farsdag, kanske lite onödigt då han var nere hos oss dagen innan, men detta var på Gurras initivativ och det är alltid trevligt att träffa pappa <3
Vi käkade gott däruppe, och hade det allmänt trevligt, sedan framåt kvällen så åkte vi hemåt, av någon skum anledning så var jag kolosalt trött och somnade hela tiden hela vägen hemåt, helt sjukt... Fick så dåligt samvete då Gurra fick sitta ensam vaken i mörkret, men han sa att det var lugnt.

Måndagen 9/11
Verkligen en heldag i skolan, men denna heldag gjorde så vi kunde vara lediga på tisdagen så det var helt underbart =)

Tisdagen 10/11
Sis kom över hit och vi käkade lite nudlar ihop och sedan blev det en sväng ner på stan, trevligt att få snacka lite med henne =) När vi var klara på stan så tog jag en promenad bort till Gurras jobb, och gud vad jag var trött när vi äntligen kom hem...

Onsdagen 11/11
Började dagen på biblioteket och MediaCentralen, grymt intressant att höra om alla redskap och hjälpmedel som finns för människor med läs-och skrivsvårigheter, många saker som jag själv skulle kunna tänka mig ha, utan de svårigheterna =) Efter detta var det tandläkaren, och det var ju långt ifrån lika intressant... Men men, så kan det vara, och det var en dyr historia oxå för den delen.

Torsdagen 12/11
Hade skola fram till 12, sedan hem och bara vara hemma och plocka lite, sedan vid 16-tiden hämtade jag upp Nova på dagis. Och hon var så otroligt mysig hela dagen som jag hade henne fram till 18.30-tiden. Hon är verkligen helt otroligt underbar min fina lillasyster... När jag kom hem så gjorde Gurra toast som vi käkade och hade det gott!

Fredagen 13/11
WOW, var ska jag börja med denna dag...? Jag var ledig och jag var hemma och städade och förberedde inför kvällens kommande festlighet, nämligen vår INFLYTTNINGSFEST...som blev otroligt lyckad! Kan inte förklara kvällen mer än att hela festen var kanon, fanns väl kanske en eller annan sak som kunde ha varit bättre, men överlag så var det KANON!!! Mycket folk var vi oxå... Det var jag och Gurra, Bina, Tina, Laban och Tessan, Lisa, Sara, Cicci, Eleonor, Strida och Emma, Malin, Karin och Patrik... och vi hade grymt roligt tills långt in på natten =) TACK ALLA UNDERBARA FÖR ATT NI HJÄLPTE TILL MED ATT GÖRA FESTEN KANON!!! <3

Dagen efter (lördagen 14/11)
Ojojoj, vet inte vart jag ska börja, eller hur mycket jag ska säga... Kan väl sammanfatta det med att jag mådde INTE bra när jag vaknade klockan 8.30 på morgonen. Det blev ett och annat toabesök och huvudvärkstabletter, och sedan sängen igen. Vaknade sedan vid 14.30 och kände att vi verkligen inte kunde ligga kvar i sängen längre, men å andra sidan så kom vi ju inte i säng förrän framåt 5.30-tiden heller... Upp och plocka iordning efter dagen innan, och sedan hitta mat till magen. Därefter blev det bara mys i soffan med en massa film =) MYS - precis som planerat <3

I söndags
Tog även här en sovmorgon, men långt ifrån lika lång, sedan blev det ut till svärföräldrarna för att tvätta bilen, de var inte hemma så det gick väldigt fort med allt när det inte blev så mycket socialt. Ekky och Maria var visserligen där, men Ekky bytte däck på bilen och Maria höll på med annat så det blev inte så socialt där heller. När vi åkte därifrån så blev det en sväng till Maxi för att handla mat och sedan hem för att tillreda den.

Denna vecka
Påbörjade min vfu i måndags, kände mig verkligen välkommen och det kändes som om barnen kände igen mig trots att det var ganska länge sedan som jag var där (bortsett från observationen förra veckan, eller för två veckor sen). När jag var tillbaka i stan igen så gick jag hem till mamma och myste med Nova, eller det var ju inte därför jag gick dit, men det är en bonus =) Mamma hade smyckesparty så jag var där därför, beställde 2st armband. Jag får lägga ut bilder på dem när jag fått dem =)
I tisdags var det återigen dags för vfu, hade kortdag, slutade vid 12.15 så det var riktigt skönt.
I går, var det onsdag, och jag skulle ha varit på vfu:n, men jag mådde inte bra så jag ringde och sjukanmälde mig, var hemma och tog det lugnt. Var bara iväg en lite sväng och hämtade upp min tenta för att få reda på mina poäng... Återigen när det kommer till dess begreppstentor så får jag exakt på håret godkänt. Godkänt var 11 poäng och det var exakt vad jag fick... Kanske inte så jätte bra, men det är iallafall godkänt.

Idag har jag varit på vfu:n iallafall, sedan vid 13.45 var det fältseminarium nere på skolan, det var skönt att få lite respons och tips på saker då jag känner mig ganska vilsen i förskolan. Men jag har iallafall fått lite idéer.
Åkte hem till stan vid 15-tiden och träffade Bina, vi käkade PAUS och hade det gött. Var här och snackade en massa, jag fyllde i några av hennes luckor från fredagen, kul kul!
Nu sitter jag ensam hemma, vilket ärligt talat inte gör så mycket... Gurra är i Nyköping på utbildning tom imorgon, ska bli skönt att ha honom hemma igen. Just nu klarar jag mig riktigt bra med tanke på att jag har en annan älskling på tv:en <3 HE'S SO FINE <3

Till helgen har vi NADA inplanerat, vilket ska bli riktigt skönt. Men jag är lite sugen på en tripp till Eskilstuna och träffa min kusin, men vi får se handlar ju inte bara om att vi ska ha tid, de är ju 4st i familjen som har ganska mycket för sig.

Nu ska jag avsluta denna uppdatering och ska försöka hålla bloggen från att blir så långt mellan uppdateringarna =)

Ha det bäst
<3<3<3
//Roni☆

6 år sedan...

2009-11-05 - 10:46:39

fyllde jag 18 år, hittade en skiva idag som jag fått av morfar med lite bilder från den dagen...
Har lagt in dem på facebook, och som lovat lägger jag ut länken här =)

//Roni☆

Boooring *suck*

2009-11-04 - 23:28:46
Har haft en otroligt händelselös eftermiddag/kväll...
Var i skolan mellan 13-15, vfu-intro...
Sedan blev det en sväng till Smidestian med Cicci innan jag gick till mamma (som juförsig inte var hemme, men Kenta och Nova var) för att låna deras videokamera inför min observation imorgon.
Mysungen Nova var har underbar som vanligt, jag fick en massa kramar och pussar, det jag däremot inte fick var att gå hem, och ingen hejdå- kram & puss heller... Men men, hon är finast iallafall!
Sedan blev det en sväng förbi Hemköp för att köpa något att äta under kvällen, blev lite ingredienser till sallad. Därefter tog jag en promenad hem i snöandet.

Väl hemma slappade jag lite framför datorn, tog hand om disken, plockade in hushållsassistenten i ett skåp, jobbat på att lära känna videokameran, skrev ut en text, läst texten, gjort pannkakor (en jävla massa pannkakor) som Gurra kan ha i matlåda, fixat min egen mat, chattat med brorsan...

Trots allt detta så har jag hela tiden kännt mig enormt uttråkad...
Dessutom har Gurra varit iväg hela kvällen och bowlat med sitt jobb, käkat gott osv... och jag, jag har varit uttråkad...
Han kom hem vid 22.30, och har tyvärr inte gjort mig mindre uttråkad... tyvärr måste jag säga att det är snarare tvärtom, jag trodde att det skulle bli bättre när han kom hem och jag kunde kanske hitta på något med honom, MEN han har varit allt utom social... Ligger just nu på sängen och snarkar, och brydde sig knappt om pannkakorna som jag la ner 2,5 timme på...

Kul kul, jätte kul!
//Roni☆

Väntan...

2009-11-03 - 13:01:32
Sitter nu i B342 och väntar på resterande gruppen och på att vi ska ha ljud-verkstad här. Riktigt underhållande, eller nåt!

Jag kommer inte hinna eller orka gå igenom hela helgen nu, men jag kan väl bara säga att jag haft en riktigt bra och trevlig helg, med många fina gratulationer.
TACK ALLA VÄNNER SOM KOM IHÅG MIG!!!

Kommer lägga ut bilder på mina födelsedagspresenter, men jag måste hinna med att fota dem först, har inte riktigt fått med alla...

Idag mår jag inte 100% okej, känner mig hängig och lite vissen, men det kanske ger med sig... Behöver kanske sova lite mer, får testa det ikväll och se om jag mår bättre imorgon... Skönt iallafall att morgondagens skoldag blir kortare än beräknat... Skulle gå 9-17, men nu blir det istället 13-15...

Ska ta tag i lite läsande nu oxå, måste verkligen komma igång, går så segt, känns som om kurs-slutet på förra kursen gjorde att motivationen tagit lov, måste ladda upp lite nu!

Nu är klockan 13, så jag ska avsluta det här och fortsätta med att vänta in min grupp. Hoppas på att jag inte missuppfattat sal och allt, men sist jag kollade så skulle det vara denna sal.
Nu kommer gruppen så det är rätt!!!
//Roni☆
RSS 2.0